Ventetiden er over!

Sportsdirektørene Sabatini og Ausilio har hatt nok å henge fingrene i, men mercatoen er langt fra ferdig. Overgangsvinduet stenger om under to uker, og Inter må fortsatt ha på plass én, kanskje to, midtstoppere, samt at Cancelo og muligens Schick er på vei.

Fiorentina endte i fjor på en åttendeplass, men det stilles store spørsmålstegn til den kommende sesongen. Laget fra Firenze har blant annet mistet Bernardeschi, Ilicic, kaptein Gonzalo Rodriguez, Tatarusanu og Tello, samt at Vecino og Borja Valero har blitt solgt til Inter.
Selv om Fiorentina har mistet flere viktige spillere, er det ventet at de fortsatt kan stille et slagkraftig lag. Av nye spillere har de blant annet fått inn Giovanni Simeone, Vitor Hugo, Veretout, Milenkovic, Bruno Gaspar, Pezzella og Zekhnini, samt Inter-produktene Cristiano Biraghi og Marco Benassi. Spørsmålet blir hvor fort de klarer å gjøre dette til et lag, da de fleste av dem har kommet de siste par ukene.
På trenersiden har de fått inn en god trener i Stefano Pioli, som av naturlige årsaker kjenner godt til Inter-mannskapet. Den italienske lederen vil den kommende sesongen ha ansvar for Giovanni Simeone, Ianis Hagi og Federico Chiesa, som er sønnene til henholdsvis Diego Simeone, Gheorghe Hagi og Enrico Chiesa.
Stortalentet Chiesa er suspendert til dagens kamp, som gir gode muligheter for å se Zekhnini i aksjon på Giuseppe Meazza. Nordmannen starter trolig ikke, men et innhopp virker sannsynlig. Ellers mangler Fiorentina Kalinic (på vei til Milan) og Saponara.
Inter har i sommer hentet Skriniar, Dalbert, Vecino og Borja Valero. Sky tror Nagatomo starter i stedet for Dalbert, og at Vecino, Borja Valero og Joao Mario danner midtbanetrioen. Gazzetta dello Sport er uenige, og har Dalbert på venstrebacken og Gagliardini inn for Joao Mario. Santon er eneste spiller ute med skade.
Spalletti har gjort en god jobb siden han tok over. Inter har vunnet de siste fem treningskampene, og kun sluppet inn to mål, hvor ett av dem var det selvmålet fra Kondogbia.
Inter har ikke tapt en åpningskamp hjemme på Giuseppe Meazza siden 1987. Siden den gang har det vært elleve seire og tre uavgjort. Inter og Fiorentina har møttes 158 ganger i Serie A. Fasit så langt er 64 seire til Inter, 44 seire til Fiorentina og 50 poengdelinger. På de siste fire kampene lagene imellom, har det blitt scoret elleville 5,8 mål per kamp.
Det er fortsatt mulig å melde seg inn i Inter Club Norvegia. Les mer her.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 13 Ranocchia, 15 Ansaldi, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo, 61 Vanheusden;
Midtbane: 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic;
Angrep: 8 Jovetic, 9 Icardi, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 96 Barbosa, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Nagatomo
Borja Valero – Vecino
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi
Sportiello
Tomovic – Vitor Hugo – Astori – Olivera
Veretout – Sanchez
Gil Dias – Eysseric – Benassi
Simeone
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it