Oppsummering av sommerryktene

Som de fleste har fått med seg, har Inter nye eiere som har vist at de mener alvor. Klubben brukte mye penger forrige sommer, og selv om man har FFP å forholde seg til, er det forventet at det også denne sommeren vil bli brukt godt med penger.

Flere medier har meldt at Inter må få inn 30 millioner euro før 1. juli for å oppfylle kravene til FFP. Dette ser dog ut til å gå i orden med salget av Banega, Caprari og en ny samarbeidsavtale Suning har skrevet med kinesiske selskaper.
Banega blir etter alle solemerker å dømme erstattet av Borja Valero. 32-åringen har spilt de siste fem sesongene i Fiorentina, og vil trolig koste Inter 6-7 millioner euro. Spanjolen skal være et ønske fra Spalletti, som sier at “Valero kan være en leder, og vi trenger menn som han. Borja Valero kan være en playmaker eller en trequartista, han har karakter og han gir ikke fra seg ballen.”
En annen spiller som kun skal være formaliteter unna en overgang er Milan Skriniar. Midtstopperen er født i 1995, og skal ha vært ønsket av både Bayern Munchen og Borussia Dortmund. Skriniar kommer trolig på lån med tvungen opsjon på kjøp, mens Gianluca Caprari og et uvisst antall euro (trolig rundt 15 millioner) går andre veien. Inter vil helst gjennomføre overgangen før 1. juli slik at Caprari-salget kan skrives på budsjettet for 16/17-sesongen.
Spalletti skal visstnok ikke være fan av Gary Medel, og chileneren kan fort forsvinne i sommer. Ifølge en kilde nær Boca Juniors har Inter og Boca kommet langt i forhandlingene. I tillegg har Medel likt flere tweets det siste døgnet som involverer ham og den argentinske klubben.

Sikrer seg flere store talenter

En noe overraskende vending er at Inter er nær å sikre seg rettighetene til flere store talenter. Ifølge Di Marzio har man kommet til enighet med Genoa om Pietro Pellegri og Eddy Salcedo Mora (begge født i 2001), men personlige betingelser gjenstår. Pellegri vil koste 15 millioner euro, samt 15 millioner euro ekstra i eventuelle bonuser. Prisen på Salcedo skal være fem millioner euro, samt 25 millioner euro i eventuelle bonuser. 16-åringene blir i Genoa i to år til, og bonusene skal avhenge av antall kamper de spiller i Serie A.
Ifølge Pescara-president Daniele Sebastini er det bare et spørsmål om tid før Mamadou Coulibaly er klar for Inter. 18-åringen har imponert stort i Serie A, men er kanskje mer kjent for sin utrolige reise. Ifølge ryktene kommer senegaleseren på et årslangt lån før Inter må betale fire millioner euro for rettighetene.
Bilde: inter.it