Billetter

Som medlem i Inter Club Norvegia (ICN) har du muligheten til å søke og kjøpe billetter til Inter sine hjemmekamper. Klikk her for å bli medlem i ICN.

Hvis du allerede er medlem og ønsker å søke om billett, send oss en e-post til kontakt@fcinter.no.

Reisende kan ikke sende billettforespørsel uten å ha mottatt årets supporterpakke. Man må nemlig vise fram medlemskortet når billetten skal hentes.

Generell informasjon

Hvis man skal nedover til Milano for å se en kamp er det alltid lurt å planlegge litt i forkant. Du må være ute i god tid når du skal søke om billetter. Du kan søke opptil 30 dager i forkant av kamper og det er først til mølla som gjelder. Det er derimot ingen garantier for at man får kjøpt billetter. Det er for så vidt enklere når det ikke er en storkamp, da er tilgjengeligheten på billetter mye større.

Kampbilletter blir lagt ut for salg rundt 14 dager før kampdag, og du vil få beskjed i god tid via e-post om du har fått tilslag på billetter. Billettene betales således trygt inn til oss i ICN (betalingsprosedyren tar vi med hver enkelt søker etter at søknaden er innvilget) og må deretter hentes ved billettskranken utenfor Giuseppe Meazza på kampdagen, tidligst to timer før avspark.

Les for øvrig gjerne vår reiseguide til Milano!

Krav knyttet til billettforespørsler

Reisende kan ikke sende billettforespørsel uten å ha mottatt årets supporterpakke. Man må nemlig vise fram medlemskortet når billetten skal hentes. De andre kravene er ganske enkelt:

Medlemsskap i Inter Club Norvegia
Gyldig pass

Plassering og priser

Giuseppe Meazza stadion er delt inn i fire, det vil si to kortsider (Grønn og Blå) og to langsider (Rød og Oransje), hvorav Grønn (Verde), Blå (Blu) og Rød (Rosso) har tre etasjer/ring (Primo Anello, Secondo Anello og Terzo Anello), mens Oransje (Arancione) bare har to etasjer. Den Grønne siden er Curva Nord, det er der den harde Inter-kjernen befinner seg, mens den Blå siden er Curva Sud hvor Milan tilhengerne holder til eller der hvor borte supporterne blir plassert under kamper mot Inter. Den Røde og Oransje siden er mer rettet mot familie, førstereisende og nøytrale tilhengere, så er du fersk på Meazza bør du kanskje starte på en av disse sidene med et sete på etasje/ring to eller tre. Det kan nevnes at på den Røde siden er den langsiden hvor du har innbytterbenkene, pluss at det er der alle VIP-gjestene/spillerne sitter også (Tribuna Onore Rosso).

Prisene på Inter sine kamper er delt opp i gruppe A, B og C. Gruppe A er høyrisiko og prioriterte kamper med større trøkk og mindre tilgjengelighet på billetter, dermed noe dyrere i pris enn kamper i B. I år er kamper mot Juventus og Milan plassert i gruppe A, Napoli, Roma og Lazio i gruppe B, mens resten av oppgjørene er plassert i gruppe C. Hvis du for eksempel vil nedover og se Inter live og vil sitte på andre etasje på den Røde langsiden (Rosso Secondo Anello) mot Milan denne sesongen, så vil det koste deg rundt 150 euro (1600 norske kroner).

Henting av billetter

Ved henting av billetter utenfor stadion så opplyser du bare ditt navn i skranken (Inter Club Norvegia) og viser frem passet ditt, så er billettene straks i din hule hånd. Passet ditt er det eneste gyldige legitimasjonen og det må du ha med deg for å hente ut billettene, men du må også ha det sammen med billetten for å kunne komme inn på selve stadion. Det er fordi passet blir brukt som informasjon på deg som kjøper når billett bestillingen blir gjennomført og all info på billetten din må stemme overens med din legitimasjon. Det har i seinere tid blitt mye strengere rundt Serie A-kamper i Italia, vær nøye så du ikke blir stående utenfor Giuseppe Meazza når kampen starter.

Slik bestiller du billetter

Søk om kampbillett til oss via kontakt@fcinter.no. Når ditt søk er gjennomført vil du få svar fra oss per e-post om at vi har mottatt din forespørsel, deretter vil du få tilsendt svar fra oss når billettene er lagt ut for salg, om du har fått tilslag på billettene som du ønsket. Billettforespørselen kan kanselleres siden det bare er en forespørsel, men billettene kan dessverre ikke refunderes når de først er betalt.

Daniel Larsson,
president i Inter Club Norvegia