Før kampen: Roma – Inter

I første runde hadde Inter en overbevisende 3-0-seier mot Fiorentina, men som Spalletti sa i pressekonferansen før kampen, er det kamper mot lag som Roma som definerer sesongen. Forrige gang Inter slo dagens motstander i Italias hovedstad var i 2008. Da scoret Ibrahimovic to ganger, og Stankovic og Obinna hvert sitt.

Inter har signert seks spillere så langt i sommer, men er ennå ikke ferdighandlet. Ausilio og Sabatini jobber med å få på plass én eller to midtstoppere, samtidig som man forsøker å få inn Keita etter at Schick ser ut til å være tapt. I tillegg vil man mest sannsynlig prøve å få solgt et par spillere.
Roma har på sin side hentet syv spillere, men hovedstadslaget har til gjengjeld mistet spillere som Salah, Rudiger og Paredes, samt trener Spalletti. Flere stiller spørsmålstegn om Eusebio Di Francesco klarer å fortsette suksessen Roma hadde under Spalletti.
Nysigneringen Joao Cancelo er med i troppen for første gang. Eneste som ikke er med er skadeplagede Davide Santon.
Roma må klare seg uten Bruno Peres, Karsdorp, Emerson og Nura, som alle er høyrebacker. Florenzi er med i troppen, men er ikke klar for å starte kamper ennå. Det betyr at Di Francesco må ty til nødløsninger, som nå ser ut til å bli enten Manolas eller Juan Jesus på høyrebackplass.
Spalletti har gjort Inter til et foreløpig solid defensivt lag, men Roma har scoret i 31 strake hjemmekamper i Serie A, med et snitt på 2,5 mål. Forrige gang de gikk målløse av Olimpico var i november 2015 mot Atalanta. På de siste 22 hjemmekampene har Roma 19 seire, én poengdeling og kun to tap.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 15 Ansaldi, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo, 61 Vanheusden;
Midtbane: 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic;
Angrep: 8 Jovetic, 9 Icardi, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 96 Barbosa, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Nagatomo
Borja Valero – Vecino
Candreva – Brozovic – Perisic
Icardi
Allison
Juan Jesus – Manolas – Fazio – Kolarov
Nainggolan – De Rossi – Strootman
Defrel – Dzeko – Perotti
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it