Spillerbørs: Verona–Inter

Lagbilde mot Verona
Handanovic: 8

Hadde en rolig kamp sett bort i fra et par perioder i andre omgang, men da viste sisteskansen seg fra sin beste side. Reddet Tonis straffe og varter opp med flere glimrende redninger.

D’Ambrosio: 7

Var gjennom hele kampen en konstant plage for stakkars Pisano. Slår et hav av innlegg med varierende kvalitet, men de beste skapte store problemer for Verona-forsvaret. Sto også bak den siste skåringen da innlegget hans gikk via en motspiller og i mål.

Ranocchia: 8

Gjorde svært få feil gjennom hele kampen og var svært tålmodig i det han foretok seg. Var dyktig en mot en og langs bakken, i tillegg var han oppofrende i duellspillet og god i luftrommet.

Vidic: 8

Råsterk i duellene mot panseren Luca Toni og tok kjempen ut av kampen. Som sin makker svært oppofrende i duellspillet og god i posisjoneringen. Laget straffen, billig eller ikke, Handanovic tok seg av det.

Juan: 7

Slet innledningsvis, men hevet seg voldsomt til eldre kampen ble og til mer Verona tok over.
Guarin: 6

Jobbet og kjempet i vanlig Guarin stil, men kveldens kamp var et steg tilbake sammenlignet med colombianerens siste kamper. Det stemte ikke for kraftpluggen i kveld hvor han gjorde flere dårlige valg.

Medel: 8

Dannet sammen med Brozovic en mur det var vanskelig og komme gjennom. Var aggressiv, løp mye, taklet og vant uendelig mange andreballer.

Brozovic: 8

Offensivt lugget det for kroaten, men defensivt var han enestående sammen med Medel. Ødela så og si alt for Verona i tillegg til at han var flink å holde på ballen i pressede situasjoner.

Hernanes: 7

Var Inters beste og farligste spiller innledningsvis, men så ut til å bli sliten tidlig i andre omgang. Sto uansett bak det meste av det offensive i første omgang, og viste glimt fra sin beste tid i Lazio.

Palacio: 8

Lagde fullstendig kaos for Verona-forsvaret med bevegelighet, smarte løp og gode pasninger. Bokførte seg for en assist og en skåring samt et skudd i stolpen.

Icardi: 7

Som sin kollega noterte han seg for en scoring og en målgivende, men 22-åringen var mer anonym enn sin landsmann.

Gnoukouri: –

Fikk sin Serie A debut og gjorde tingene sine svært godt de ti minuttene han spilte. Duellsterk, teknisk god og et godt overblikk.

Kovacic: –

Erstattet Palacio med under ti minutter igjen og hadde ingen påvirkninger for laget som allerede var fornøyde med tingenes tilstand.

Felipe: –

Erstattet Hernanes med fire minutter igjen å spille.

Bilde: inter.it