En overbevisende seier mot Verona

Palacio og Icardi
Begge lagene åpnet kampen med et forrykende tempo. Syv minutter var spilt da Inter fikk kampens første sjanse. D’Ambrosio vendte på vakkert vis vekk Pisano og slo innlegget mot Hernanes, men brasilianeren headet ballen over mål.

Mauro Icardi sendte Inter i ledelsen etter elleve minutter på et innlegg fra Palacio. Innlegget kom hardt langs bakken og Icardi snek seg bak Moras og satt ballen enkelt i mål fra fem meter.

Veronas første sjanse kom etter drøyt tjue minutter da Luca Toni headet et frispark over mål. Ti minutter før pause fikk Brozovic en gylden mulighet til å doble Inters ledelse på en kontring, men avslutning rullet en meter til sides for mål.

Brozovic pådro seg gult kort på grunn av en destruktiv ettersleng på Gomez Taleb, og minutter senere pådro også Guarin seg et gult kort etter en hands, noe som betyr at begge må stå over derbyet mot Milan neste helg. Colombianerens gule kort var av det strenge slaget da Luca Toni sparket ballen rett opp i hånden hans fra en halv meter.

Ingen av lagene skapte noe nevneverdig resten av omgangen og gikk dermed til pause på stillingen 0-1 etter det ene tilleggsminuttet Tagliavento la til.

Palacio og Icardi byttet rolle da Inter doblet ledelsen tre minutter ut i andre omgang. Hernanes sendte ballen ut til Icardi på venstreflanken som la inn langs bakken mot Palacio som tuppet ballen bak Rafael.

Handanovic vartet opp med en solid dobbelredning da Obbadi testet skuddfoten og Moras var frempå på returen. Obbadi var frempå igjen bare minutter senere, men avslutningen fra elleve meter gikk himmelhøyt over mål.

Palacio var nære ved å score sitt andre for kvelden da han skjøt i stolpen på pasningen fra D’Ambrosio. Returen havnet hos Guarin som skjøt ballen milevis utenfor. Luca Toni var bare noen centimetere fra å redusere da han fikk stå helt umarkert på et frispark, men headingen strøk stolpen.

Kvarteret før slutt blåste Tagliavento i fløyten da Vidic rev Greco i bakken på vei gjennom. Handanovic reddet straffen mesterlig fra Luca Toni, og noterte seg dermed for sin 21. strafferedning i Serie A.

Verona produserte mange sjanser etter straffemissen, men ingen klarte å overliste Handanovic. Det var tidvis mye flipperspill i Inters sekstenmeter, men med en solid målvakt og oppofrende forsvarsspill klarte aldri Verona å trenge gjennom.

Et og et halv minutt på overtid kom Inters tredje mål. D’Ambrosio kom rundt på høyrekanten og slo inn mot Icardi, men innlegget tok borti Moras som måtte notere seg for selvmål.

Dermed tok Mancinis menn en svært viktig seier som vil gi mye selvtillit foran derbyet mot Milan neste helg.