– Derbyet på søndag blir mitt beste

Ranocchia mot Fiorentina
“Seieren mot Verona gav oss selvtillit og uken vi har hatt har vært en god uke,” sa kapteinen på pressekonferansen på Centro Sportivo Angelo Moratti.

“Du spiller faktisk ikke i derbyer, du vinner de. Å spille et derby av denne størrelsen på hjemmebane er en utrolig følelse for alle som er involvert.

“Vi skal gi fansen noe å juble for. De har vært tålmodige i en tid med berg-og-dalbane prestasjoner, og derbyet er en fin anledning for å gi fansen det de fortjener.

“Handanovic spilte en fantastisk kamp forrige runde, det var deilig å holde nullen. Når ting ikke går som ventet kommer det kritikk og som kaptein må en tåle det.

“Derbyet er spesielt for alle, jeg har vært har i mange år så jeg vet hva det innebærer. De store navnene jeg har spilt med, som Zanetti, har gitt med klare beskjeder om hva denne kampen handler om.

“Jeg lærte mye av Zanetti. Det første året som kaptein er aldri enkelt, men jeg føler jeg har kommet godt ut av det. Vi skal gjøre alt vi kan få å klubben tilbake hvor den hører hjemme.”

“Det beste derbyet jeg har spilt vil bli derbyet på søndag. Det er et stort ansvar å være kaptein, og jeg er heldig som har fått denne muligheten.

“Scorer jeg på søndag spanderer jeg middag på alle.”

Kilde/bilde: inter.it