Spillerbørs: Parma–Inter

Inters lag mot Parma

Handanovic: 8

Nok en kjempegjennomførelse av Handanovic. Redder Cassanos straffespark og hadde flere mektige redninger.

Campagnaro: 5

En kamp helt på det jevne for den argentinske garantisten. Hadde noen viktige inngripener samt noen gode klareringer, men han hadde småproblemer med ballen i beina.

Samuel: 5

Spilte helt på det jevne, men likevel et tilbakeslag for Samuel. Gav bort et klønete straffespark og var ikke like dominerende som har vanligvis er.

Rolando: 7

Noterte seg for sin fjerde skåring i serien og gjorde det meste riktig. Flink i posisjoneringen og god i duellene.

D’Ambrosio: 4

Hadde også i dag store problemer med å skape noe offensivt for Inter selv om han gjorde den defensive jobben bra.

Hernanes: 7

Blir bedre og bedre og serverte Rolando et glimrende frispark som portugiseren på vakkert vis headet i mål.

Cambiasso: 7

Var overalt på banen. Vant mange dueller på midtbanen og var til god hjelp for forsvaret, samt at han var farlig frempå noen ganger og testet Mirante.

Kovacic: 6

Løp mye og jobbet hardt defensivt. Var likevel mye med i angrep og viste et bra overblikk når han strødde om seg med flotte pasninger.

Nagatomo: 6

En sprudlende kamp av japaneren som var livlig på sin høyre flanke. Var nest sist på skåringen som drepte kampen og hadde en svært viktig klarering.

Icardi: 4

En svak kamp av Icardi som hadde flere sjanser til å finne nettmaskene, særlig headingen etter en halvtime burde han fått mer ut av.

Palacio: 6

Fikk Palletta utvist med hurtigheten sin og testet Mirante ved mange anledninger og kunne med litt mer nøyaktighet og ro komt på skåringslisten.

Zanetti: 6

Kom på banen den siste halvtimen og tilførte Inter ro og trygghet. Er vanskelig å gå forbi og gjør tingene sine sikkert og trygt.

Botta: 5

Erstattet Icardi med ti minutter igjen og tilførte Inter friske bein i tillegg til at han hjalp laget med å stabilisere seg å roe ned tempoet.

Guarin: 6

Kom på banen med bare to minutter av ordinær spilletid igjen på klokken, men rakk likevel å drepe kampen. Endelig traff den kraftige colombianeren på et skudd fra distanse.