Spillerbørs: Parma–Inter

20. april 2014

Inters lag mot Parma

Handanovic: 8

Nok en kjempegjennomførelse av Handanovic. Redder Cassanos straffespark og hadde flere mektige redninger.

Campagnaro: 5

En kamp helt på det jevne for den argentinske garantisten. Hadde noen viktige inngripener samt noen gode klareringer, men han hadde småproblemer med ballen i beina.

Samuel: 5

Spilte helt på det jevne, men likevel et tilbakeslag for Samuel. Gav bort et klønete straffespark og var ikke like dominerende som har vanligvis er.

Rolando: 7

Noterte seg for sin fjerde skåring i serien og gjorde det meste riktig. Flink i posisjoneringen og god i duellene.

D’Ambrosio: 4

Hadde også i dag store problemer med å skape noe offensivt for Inter selv om han gjorde den defensive jobben bra.

Hernanes: 7

Blir bedre og bedre og serverte Rolando et glimrende frispark som portugiseren på vakkert vis headet i mål.

Cambiasso: 7

Var overalt på banen. Vant mange dueller på midtbanen og var til god hjelp for forsvaret, samt at han var farlig frempå noen ganger og testet Mirante.

Kovacic: 6

Løp mye og jobbet hardt defensivt. Var likevel mye med i angrep og viste et bra overblikk når han strødde om seg med flotte pasninger.

Nagatomo: 6

En sprudlende kamp av japaneren som var livlig på sin høyre flanke. Var nest sist på skåringen som drepte kampen og hadde en svært viktig klarering.

Icardi: 4

En svak kamp av Icardi som hadde flere sjanser til å finne nettmaskene, særlig headingen etter en halvtime burde han fått mer ut av.

Palacio: 6

Fikk Palletta utvist med hurtigheten sin og testet Mirante ved mange anledninger og kunne med litt mer nøyaktighet og ro komt på skåringslisten.

Zanetti: 6

Kom på banen den siste halvtimen og tilførte Inter ro og trygghet. Er vanskelig å gå forbi og gjør tingene sine sikkert og trygt.

Botta: 5

Erstattet Icardi med ti minutter igjen og tilførte Inter friske bein i tillegg til at han hjalp laget med å stabilisere seg å roe ned tempoet.

Guarin: 6

Kom på banen med bare to minutter av ordinær spilletid igjen på klokken, men rakk likevel å drepe kampen. Endelig traff den kraftige colombianeren på et skudd fra distanse.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.