Før kampen: Inter–Napoli

Walter Mazzarri

Rafael Benitez er tilbake på Giuseppe Meazza for første gang siden han fikk sparken etter bare 6 måneder i klubben i 2010. Han har nå sjansen til å sikre tredjeplassen med seier, men det skal likevel mye til for at Napoli roter dette vekk.

Inter kan igjen for første gang ta sin tredje strake seier. Inter har spilt to solide kamper både mot Sampdoria (0-4) og Parma (0-2), og mye av æren må vår solide sisteskanse Handanovic ta. Ellers har Inter ikke tapt på sine siste fem kamper.

Inter har både Samuel og Rolando ute med karantener, men begge er tilbake til kampen mot Milan neste helg. Juan er som kjent ute resten av sesongen, mens Jonathan og Alvarez som ble evaluert denne uken ikke ble tatt med i troppen. På grunn av store fravær i forsvaret har mange italienske medier hevdet at Cambiasso skal spille i forsvaret, men skal vi tro Gazzetta dello Sport får vi se han på midtbanen. Dette gjenstår å se.

Både Parma og Milan ligger like å puster Inter i nakken, og særlig kampen mot Milan vil bli avgjørende med tanke på neste års europaspill. Inter har mange spillere som står i fare for å måtte stå over kampen mot Milan, Nagatomo, Taider, Jonathan, Palacio, Cambiasso og Alvarez, så det er viktig at spillerne holder seg i skinnet mot Napoli.

Napoli har bare Fernandez suspendert, og Maggio og Rafael skadet. Napoli har de siste rundene slått både Juventus og Lazio, men har henholdsvis tapt og spilt uavgjortborte mot Parma og Udinese. Når de i tillegg bare har vunnet èn kamp på de siste ti borte mot Inter (i 2011, 0-3) har Inter statistisk sett gode muligheter til å beholde de tre poengene.

Inters kamptropp

Målvakter: Handanovic, Carrizo, Castelazzi

Forsvare: Zanetti, Andreolli, Campagnaro, Ranocchia, D’Ambrosio, Nagatomo

Midtbane: Kovacic, Guarin, Kuzmanovic, Cambiasso, Taider, Hernanes

Angrep: Palacio, Icardi, Botta, Milito

Forventet lagoppstilling

Handanovic
Campagnaro – Ranocchia – Andreolli
D’Ambrosio – Hernanes – Cambiasso – Kovacic – Nagatomo
Icardi – Palacio

Napolis kamptropp

Målvakter: Reina, Doblas, Colomba

Forsvar: Revelliere, Mestro, Ghoulam, Zuniga, Henrique, Albiol, Britos

Midtbane: Behrami, Dzemaili, Inler, Jorginho, Radosevic

Angrep: Callejon, Mertens, Insigne, Pandev, Hamsik, Higuain, Duvan

Forventet lagoppstilling

Reina
Henrique – Albiol – Britos – Ghoulam
Inler – Jorginho
Callejon – Hamsik – Mertens
Higuain

Dommer for kampen er Rizzoli og på langsidene har han med seg Nicoletti og Marrazzo. Bak målene står Rocchi og Tommasi mens Ghiandai er fjerdedommer.

Avspark er lørdag kl. 20.45 og kampen vises på Canal9.