Spillerbørs: Inter–Udinese

Inters lag mot Udinese

Handanovic: 6

Hadde en av sesongens roligste kamper. Et Udinese som kom for et poeng fikk knapt testet Inters solide sisteskanse.

Ranocchia: 6

Hadde en rolig kamp sammen med resten av forsvaret, men gjorde det bra. Blir avslørt på farten, men kompenserer det med smarte plasseringer. Var også suveren i hodespillet.

Samuel: 6

Spilte på sine styrker: rutine og fysikk. Gjorde knapt en eneste feil og var overlegen i duellene.

Juan: 6

Gjorde sammen med resten av forsvaret en solid jobb på en rolig dag. Leste spillet bra, var kvikk til beins og ødela mye for Udinese.

Jonathan: 6

Startet kampen bra, og var svært livlig på sin side. Men til lenger ut i kampen vi kom til svakere ble prestasjonen.

Guarin: 4

Klarte aldri å sette sitt preg på kampen. Var slurvete med ballen i beina og gjorde mange feilvurderinger. Ble ikke overraskende byttet ut like etter pause.

Cambiasso: 7

Spilte nok en god kamp og gjorde sine defensive plikter strålende. Hadde en stor mulighet til å sikre Inter seieren på overtid, men volleyen ble på mesterlig vis reddet av Scuffet.

Hernanes: 5

Var villig til å skyte, men skuddene ble aldri noen trussel. Er ellers flink med ballen, og setter opp mange kombinasjoner, men totalt sett en for svak kamp av nyervervelsen.

Nagatomo: 6

Etter en liten pause var japaneren tilbake i startoppstillingen. Innsatsen var veldig bra, og han kom ofte rundt på kantene for å servere innlegg. Dessverre blir for mange innlegg slått med hans svake fot, noe motstanderne helt sikkert er glad for.

Icardi: 5

Hadde en god start på kampen, men blir mer og mer usynlig til eldre kampen ble. Noe av skylden må medspillerne hans ta, som ikke kunne treffe ham på innlegg og dødballer.

Palacio: 5

Spilte en svak kamp og møtte god motstand i Udinese-forsvaret. Klarte aldri å komme inn i kampen.

D’Ambrosio: 5

Et svingene innhopp etter at han erstattet Jonathan. Jobbet godt defensivt og var livlig offensivt med ballen, men mange dårlige avleveringer og innlegg.

Alvarez: 5

Erstattet en frustrert Guarin like etter pause. Alvarez skapte uro i Udinese-forsvaret, men innleggene hans og særlig skuddene var av laber kvalitet.

Milito: –

Kommer på banen til fordel for Nagatomo med bare noen minutter igjen å spille. Blir ikke vurdert.