Før kampen: Livorno–Inter

Walter Mazzarri har vært igjennom en turbulent uke, med nok et tap mot Atalanta og et svakt uavgjort-resultat mot Udinese. Mange spør seg nå om han er rett mann for jobben, og mye av kritikken går på hans bruk av unge spillere. Verken Mateo Kovacic eller Mauro Icardi har fått mye tid på matta, og det er først den siste halvannen måneden at sistenevnte har fått tillit.

Kovacic må, inntil videre, finne seg i å bli plassert på benken. Det har den siste tiden versert rykter om Liverpool-interesse for kroaten, og mange frykter nå dette vil bli en situasjon à la den vi hadde med Coutinho.

Diego Milito

Flere av Inters aller største talenter befinner seg i Livorno. Benassi, Belfodil, Mbaye, Duncan og Bardi er alle tatt ut til kampen mot Inter, og flere kommer til å starte. Som de fleste vet er Bardi regnet som et av Italias fremste keepertalenter, og mange tror og håper han kan ta over arven etter Buffon på landslaget. Benassi og Belfodil har allerede spilt en god del kamper for Inter, og Mbaye og Duncan ventes å bli hentet tilbake til sommeren for å ta plass i Inters A-tropp.

Livorno er også inne i en dårlig periode. De har tapt 4 av sine 6 siste kamper, og ligger, med en kamp mindre spilt, på 18. plass, to poeng opp til Bologna. På de 6 siste oppgjørene mot Inter har de kun klart å få med seg poeng én gang, og det var et uavgjortresultat i 2007. Skal Inter i det hele tatt gjøre seg aktuelle for Europa-spill neste sesong, er dette en av de kampene man skal ha 3 poeng. Inter ligger nå på 5. plass, den siste Europa League-plassen. Kun et poeng bak ligger Parma, og de er utvilsomst lystne på spill om edle metaller.

Erick Thohir og Rolando

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 33 Danilo D’Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 88 Hernanes

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito

Sannsynlig lagoppstilling

Handanovic
Rolando – Ranocchia – Juan
Jonathan – Hernanes – Cambiasso – Alvarez – Nagatomo
Palacio – Icardi

Fredy Guarin er ikke skadet eller suspendert, men det ventes at Mazzarri vil prøve ut Alvarez i denne rollen. Kampen vises på CMore Fotball og CMore Fotball HD.