Spillerbørs: Livorno–Inter

Inters lag mot Livorno

Handanovic: 5

Får to skåringer imot han ikke kan gjøre noe med. Uten om det har han en særdeles rolig kamp.

Rolando: 5

Hadde problemer i duellene mot Belfodil, men han hevet seg utover i kampen. Har sammen med resten av forsvaret god kontroll sett bort ifra de personlige feilene som ble gjort.

Samuel: 6

Var overlegen i duellspillet og god i sikringsspillet. Glipper dessverre markeringen på Paulinho ved Livornos redusering.

Juan: 5

Belfodil bød på problemer også for Juan, men brassen kom godt ut av det. Spiller en kamp helt på det jevne.

Jonathan: 5

Assisterte Inters andre skåring med et flott innlegg. Var mye involvert i mye av det som skjedde offensivt, men utførelsen var kritikkverdig.

Hernanes: 5

Fikk sin første skåring for Inter med et hardt skudd fra ti meter, sett bort i fra det klarte han aldri å sette sitt preg på kampen. Noen flotte kombinasjoner og noen gode pasninger, men med hans kaliber forventes det mer.

Kuzmanovic: 4

Balanserer laget fint, men for mange av pasningene var av dårlig kvalitet.

Alvarez: 3

Brukte for lang tid med ballen og tillot motstandere å komme i press, slo dårlige innlegg og pasninger, og må til slutt gå av banen. Riktignok slo han innlegget som til slutt resulterte i Hernanes’ skåring, men en dårlig kamp av Ricky.

D’Ambrosio: 3

Var usynslig gjennom hele kampen og er tydelig ubesluttsom i spillet.

Icardi: 4

Kriger og kjemper i feltet foran Inters første skåring og har ellers noen sjanser iløpet av kampen, men han klarte ikke å overliste Bardi.

Palacio: 5

Fant nettmaskene på overtid av første omgang med en flott volley.

Guarin: 2

Kom på banen til fordel for Hernanes og vil bli husket for den grusomme pasningen han sendte mot Handanovic som Emeghara snappet opp og enkelt trillet forbi vår forbausede sisteskanse.

Zanetti: 4

Kom på banen de siste ti minuttene og viste en flott innstilling. Gikk på stadige løp langs høyresiden, men han kunne ikke utgjøre noen forskjell.

Botta: –

Kommer innpå for en svak Alvarez i sluttminuttene og blir ikke bedømt.