Spillerbørs: Inter–Sassuolo

Handanovic: 6

Har lite å ta tak i foruten om Berardis frispark som han enkelt slo til hjørnespark.

Rolando: 6

Hadde sammen med resten av forsvaret stålkontroll gjennom hele kampen. Var sterk i duellene og god i hodespillet.

Samuel: 7

Inters beste spiller i sitt comeback. Er solid i alt han foretar seg. Vinner alt av hodedueller, er sterk i duellspillet og takler glimrende. Leser også spillet enkelt, noe som gjør at han ofte bryter foran motstander. Viste muskler og la ikke merke til at Bianco markerte han på hjørnesparket, hvor han header ballen utagbart for Pegolo opp i nettaket. Styrte forsvaret eksepsjonelt.

Juan: 6

Spilte også en kjempekamp. Har stålkontroll på Berardi, var sterk i kroppen og aggressiv i markeringen, og uslåelig i luften.

Jonathan: 5

Begynte kampen med mye slurv, og kom sjelden rundt på kantene. Løftet spillet til eldre kampen ble, og la ned noen kilometer på sin høyre side. Var alltid tilbake i forsvar når det trengtes.

Hernanes: 6

Ble snytt for skåring i debuten da skuddet hans smalt i stolpen. Slår et perfekt hjørnespark da han assisterte Samuels hodestøt. Viser også at han innehar et godt overblikk, god teknikk, en god pasningsfot og to gode skuddbein.

Kuzmanovic: 5

Jobber bra defensivt, og balanserte laget fint slik at Guarin og Hernanes kunne angripe. Spiller på det enkle, noe som resulterer i en del pasninger til siden og bakover. Var ikke redd for å trå til i duellene. Ble byttet ut mot slutten.

Guarin: 6

Kriger, takler og står på. Gjør mye bra med ballen, og viser med hurtigheten og fysikken sin at han har et bra driv. Slår gode pasninger i bakrom som resulterte i flere gode muligheter.

Nagatomo: 5

Spilte en anonym førsteomgang, men hevet spillet betraktelig i andreomgang. Kom oftere rundt Sassuolos forsvar, og slo noen farlige innlegg. Jobbet bra defensivt.

Palacio: 5

Vandret mye, og var konstant en plage for Sassuolos forsvar. Dessverre blir de siste pasningene og avslutningene for dårlig. Burde hatt i alle fall ett mål og en målgivende denne kampen.

Milito: 4

Skulle skåret ved to eller tre anledninger, men det er tydelig at Milito ikke er i form når han misser på sånne muligheter som han fikk i kveldens kamp. Ble byttet ut halvveis i andre omgang.

Botta: 5

Kommer inn halvveis i andreomgang. Hadde noen gode muligheter til å skåre mål, men siktet var tydeligvis ikke helt innstilt. Gjør uansett et friskt innhopp.

Campagnaro: –

Kommer inn mot slutten av kampen for Samuel, og gjør ikke noe spesielt. Kom inn i et forsvar som allerede fungerte bra, og hadde god kontroll. Ikke vurdert.

Taider: –

Fikk spille de siste minuttene mot slutten, og hjalp Inter å stå imot det Sassuolo hadde å by på. Blir ikke vurdert.