Hernanes: – Jeg er veldig fornøyd

I et intervju med Inter Channel etter Sassuolo-kampen, fikk vi høre hva Hernanes hadde å si etter sin debut:

Vi skapte mye rom, og kunne fått målet enda tidligere. Men målet var nydelig, og jeg er spesielt fornøyd med at det kom etter en corner. Vi har øvd mye på det den siste uken.

Brasilianeren hadde også flere lovord om Inter:

Det var en emosjonell opplevelse å spille på Giuseppe Meazza. Banen var i strålende tilstand. Den er litt raskere enn Olimpico, siden gresset er litt kortere. Stadion er fantastisk, som vanlig. Den beste jeg har spilt på. Det vil alltid være herlig å spille her.

Hvordan det er å være i Inter? Fantastisk. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av alle. De som jobber her er veldig hyggelige. Det gjør at jeg blir enda gladere for at jeg kom.