Spillerbørs: Inter–Sampdoria

Lagbilde mot Sampdoria

Handanovic: 7

Dominerte i sitt område og tok alt som kom uten problemer. Han hadde likevel en sinnsyk redning tre minutter før slutt.

Ranocchia: 6

Var solid i duellspillet og gjorde en god jobb defensivt.

Vidic: 6

Hadde sammen med resten av forsvaret, med få unntak, god kontroll gjennom hele kampen.

Juan: 8

Spilte en kjempekamp og er uten tvil i god form. Er uovervinnelig i duellene, sterk i hodespillet, kvikk til beins og gir aldri motstanderne noe rom.

Obi: 3

23-åringen hadde ingen god kamp. Innleggene var av laber kvalitet og han ble fort ukomfortabel ute på høyrekanten, noe som var synlig til lenger kampen ble. Byttet ut mot slutten.

Hernanes: 6

Var viktig for det offensivespillet hvor han bidro med flere gode pasninger. Skuddfoten var ikke innstilt og han haltet av banen syv minutter etter pause.

Medel: 6

Enda en god kamp av chileneren som ryddet opp i stor stil foran forsvaret.

Kovicic: 7

Sammen med Juan Inters beste spiller. Styrte spillet for Inter og strødde om seg med gode pasninger. Lekte til tider med Sampdoria-midtbanen.

Dodò: 3

Hadde som sin makker på andre siden ingen god kamp. Alt for dårlig kvalitet på innleggene samt at brasilianeren hadde ufattelig mange balltap.

Icardi: 6

Var tidvis veldig stasjonær, og den tidligere Sampdoria-spilleren hadde mange muligheter å skåre på, men klarte aldri å overliste Romero før han satt straffesparket i mål noen minutter før slutt.

Palacio: 6

En Palacio i form hadde skåret hattrick i kveldens kamp, men alle de store sjansene ble misbrukt. Jobbet uansett godt og var svært bevegelig.

Kuzmanovic: 5

Erstattet en småskadet Hernanes etter femti minutter. Tilførte friske bein på midtbanen, men pasningskvaliteten var så som så. Ble felt og mottok straffe rett før slutt.

Mbaye: 3

Fikk spille det siste kvarteret og fortsatte i det samme sporet som Obi hvor innleggene ble alt for dårlige.

Khrin: –

Kom innpå med bare to minutter igjen av tilleggstiden.