– En god gjennomføring

Mazzarri mot Sampdoria

Inter tok onsdag kveld en ny seier som satt langt inne. Mauro Icardi’s sene straffemål sørget for at Inter nok en gang tok tre viktige poeng og påførte dermed Sampdoria for sitt første tap denne sesongen.

Etter kampen snakket Mazzarri med Sky Sport Italia og beskrev kampen som “en god gjennomføring”.

“Vi hadde mange sjanser denne kampen. Vi presset Sampdoria langt tilbake i banen, et lag som ikke hadde tapt denne sesongen.

“Nok en gang skapte vi mange sjanser og nok en gang klarte vi ikke å utnytte de. Men jeg er først og fremst fornøyd med de tre poengene.

“Etter skaden sin har ikke Palacio vært den samme, han er enda ikke tilbake i form, så jeg håper han sparer alle skåringene sine til de neste kampene. Han har hatt noen muligheter i de to siste kampene.”

Mange av spillerne, blant annet Icardi, var misfornøyd med at fansen buet på laget når de gikk til pause. Mazzarri sier at han aksepterer at fansen viser sin misnøye, men at han synes spillerne virkelig gikk i krigen og at de spilte med hjertene utenpå drakten.

“Jeg fikk ikke med meg at fansen buet, jeg hadde nok gått i garderoben. Men jeg aksepterer at de buet, jeg skjønner at de har vært frustrerte en stund. Inter spilte en veldig god kamp med god fotball. Så dette laget føler jeg blir mer og mer mitt.

“Thohir? Han har støttet meg i denne tunge perioden. Han er en fornuftig mann som vet at alt ikke går så bra når du starter på et nytt prosjekt fra bunnen av. Du kan se at spillergruppen har gått i seg selv og at vi har noen klare ideer når vi går på banen.”

Bilde: inter.it