Spillerbørs: Inter–Lazio

Inters lag mot Lazio

Handanovic: 8

Hadde et hav av imponerende redninger. Han redder også headingen foran Lazios skåring, men returen kunne han lite gjøre med.

Ranocchia: 7

Solid kamp til tross for at forsvaret ikke fungerte helt sammen i deler av kampen. Ranocchia var uansett god på hodet, smart i plasseringen og han leste spillet godt.

Samuel: 6

Var beinhard i duellene og solid i luften. Hadde sammen med resten av forsvaret god kontroll på Klose.

Rolando: 6

Helt på det jevne av Rolando, som var flink i det meste han foretok seg. Har noen gode taklinger og var kald med ballen i beina.

Jonathan: 5

Var løpsvillig og hele tiden involvert i det offensive spillet. Han klarer likevel ikke utmerke seg noe spesielt i det han gjør.

Hernanes: 7

Var særdeles god i gjenvinningsfasen. Offensivt skapte han mye mot sine gamle lagkamerater, og til slutt fikk han sin første skåring på Giuseppe Meazza med et flott skudd fra distanse.

Kuzmanovic: 5

Balanserte laget fint i Cambiassos posisjon. Pasningsspillet var mye til siden og bakover, han hadde store problemer med å slå de farlige og skapende pasningene.

Kovacic: 9

For en kamp. Ikke nok med at han er arkitekten bak tre av Inters fire mål, men hans to første målgivende er helt sinnsyke, og det er ikke mange andre her i verden som klarer det samme. Han er i tillegg i en egen klasse teknisk.

Nagatomo: 6

Assisterte Inters tredje skåring med et godt og hardt innlegg langs bakken. Han var ellers alltid villig offensivt, noe som av og til resulterte i at han etterlot store rom bak seg.

Icardi: 6

Skårer et mål, men det ble med det. Er ellers lite innvolvert, men en god duellspiller som vant mye på hodet.

Palacio: 7

Fant nettmaskene ved to anledninger som tross alt er jobben hans. Men utenom det en beskjeden kamp.

Zanetti: 10

Vår kaptein, vår helt, vår sjef, vårt forbilde, vårt idol, vår helt. Kom innpå rett etter pause og løp utrettelig nedover høyresiden som han har gjort i nesten tjue år. At han om litt over en uke ikke er en del av laget er uforståelig. Takk for alt!

Milito: 4

Klarte aldri å sette sitt preg på kampen. Det skal dog sies at Lazio kjørte mye av kampen og at Inter virket fornøyd med tingenes tilstand.

Taider: 4

Kom inn med friske bein, men han rakk ikke å vise hva han er god for. Ble jobbende mye uten ball.

Bilde: inter.it