– En uforglemmelig kveld

Javier Zanetti

“Jeg gråter innvendig av glede, følelser og hengivenhet. Denne kvelden var uforglemmelig,” sa kapteinen til Sky Sport Italia.

“Det gikk så mange bilder gjennom hodet mitt. Jeg har båret denne drakten og dette armbåndet i så mange år. Jeg er nødt til å takke fansen og Moratti-familien for karrieren jeg har hatt og at de fortsatt viser meg kjærlighet.”

“Jeg kunne føle atmosfæren før kampen og det vil jeg alltid huske. Jeg har fått oppleve så mange flotte øyeblikk med disse menneskene gjennom årene, og jeg har alltid vært stolt over å ha kunnet bære denne drakten.”

Javier Zanetti har valgt å legge fotballskoene på hyllen et par måneder før han fyller 41 år, og han vil nå få en direktørstilling i Inter.

“Målet mitt forrige sesong var å komme tilbake fra skaden. Det var vanskelig å ta avgjørelsen, men jeg gav alt jeg hadde. Det viktige ble til slutt for meg å avslutte i god fysisk form. Nå vil jeg hjelpe denne klubben på en annen måte.”

Gjennom talen han holdt på Giuseppe Meazza etter kampen, løp Zanettis sønn Tommy rundt på banen med en ball. Zanetti fikk spørsmål om lille Tommy ville følge farens fotspor?

“Vi vil følge ham så lenge vi kan, men jeg må innrømme at det ser ut som at han har de riktige holdningene og bevegelsene,” sa en smilende kaptein.

Zanetti valgte å trekke frem både Diego Milito, Walter Samuel og Luca Castellazzi under talen sin, da alle er forventet å forlate klubben etter sommeren, men han valgte å trekke frem Esteban Cambiasso også. Det fikk spørsmålene til å renne inn, om også Cambiasso er ferdig i klubben etter sommeren.

“Nei, jeg håper ikke det. Jeg ville bare gi ham en hyllest, da han er en god mann som har gitt og fortsatt gir alt for drakten vår.”

Kilde: football-italia.net
Bilder: inter.it