Nyheter og årsmøteinnkalling

Ønsker å informere litt om hvilke planer vi har videre, og samtidig kalle inn til årsmøte for å velge nytt styre. Og så vil vi gjerne ha så mange som mulig med videre, for å skape en møteplass for alle norske Inter-supportere!

Nåværende president Liridon Rrustemi trer av etter 5 år, og vi takker for flott innsats. I den forbindelse ønsker vi å stille inn følgende styre for valg på årsmøtet:
President: Daniel Larsson
Visepresident: Johannes Selvik Tornes
Styremedlem: Christian Aannø
Styremedlem: Henrik Hilland Berge
Årsmøtet finner sted mandag 18. januar 2016. Sted og form kommer vi tilbake til.
Daniel kjenner sikkert en del av dere fra turer til Milano, og han kommer til å fortsette med flere spennende turtilbud på nyåret. I tillegg vil vi dra i gang flere samlinger til Inter-kamper i de største byene. Derfor er også styret satt sammen av oss som har tilholdssted i nærheten av både Oslo, Bergen og Trondheim. Første gode anledning til samling ser ut til å være like over jul, når Inter reiser til Empoli helgen 5–6. januar. Vi annonserer på Facebook når alt er klart, hold øynene åpne!
I mellomtiden vil jeg gjerne oppfordre alle til å fornye medlemsskapet for sesongen 2015/16, som gir deg fine fordeler som blant annet 19 % rabatt i Inters nettbutikk, 15 % rabatt i Inter-butikkene i Milano, adgang til San Siro Museum på kampdager for 5 euro samt 5 euro i rabatt på billetter til enkelte felter. I tillegg får du supporterpakken og mye sosialt fellesskap på våre turer. Betalingsinformasjon:
Kontonummer: 1503.18.90478
Senior: kr 275.- / Junior (0 – 12 år): kr 200,-
NB! Merk betalingen med FORNAVN og ETTERNAVN