Tappert Inter så seg slått av Higuain

napoli inter
Det ble en verst tenkelig start for Inter i toppoppgjøret mot Napoli mandags kveld. Serie A’s toppscorer brukte bare 64 sekunder på å sende vertene i ledelsen. Murillo klarte aldri å klarere ballen skikkelig, og etter litt klabb og babb og litt tilfeldigheter fikk Higuain vendt opp og smelt ballen på halvvolley bak en sjanseløs Handanovic.

Kampens andre sjanse fikk Callejon, men på innlegget fra Hamsik sleivsparket den 28-årige spanjolen ballen utenfor. Resten av omgangen var noenlunde jevnspilt, men ingen av lagene klarte å skape noe annet en halvsjanser. Nærmest var Inter da Perisic fra elleve meter slurvet i avslutningsøyeblikket.

Daniele Orsato valgte minuttet før pause å strengt vise ut Nagatomo etter en takling på Allan før lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Kvarteret ut i andre omgang trodde nok mange at Higuain hadde drept kampen med sin vakre 2-0-skåring. Argentineren snek seg på innsiden av både Murillo og Miranda og fra 15 meter skjøt han ballen nok en gang utagbart bak Handanovic og opp i vinkelen.

Etter at Napoli hadde gått opp til 2-0 våknet Inter, og bare fem minutter senere reduserte Ljajic da han klinket ballen i sitt nærmeste hjørne fra 11 meter. 24 åringen sto bak mye av det som skjedde hos Inter, og ti minutter før slutt burde han notert seg for en målgivende pasning da han på hjørne av femmeteren sentret ballen førtifem grader ut i feltet, men heller burde sendt pasningen rett til sides hvor Biabiany var på åpent mål.

På tampen av kampen hadde Inter nok av sjanser til å score sitt andre mål. Biabiany traff Ljajic med et godt innlegg, men serberen misbrukte sjansen. Jovetic kom på banen med syv minutter igjen på klokken og rakk å headet et godt innlegg fra Biabiany hardt i stolpen. Det samme gjorde Miranda, men denne gangen var det Napolis sisteskanse som reddet via treverket.

Dermed måtte Inter nok en gang se seg slått av Napoli, og nok en gang var det Higuain som markerte seg hos vertene. Et råsterkt Napoli var heldige som kapret alle poengene i kveldens kamp, til tross for at Inter spilte med en mann mindre i en hel omgang.

Så selv om Napoli nå tok over førsteplassen i Serie A kan spillerne reise tilbake til Milano med hevet hode og vite at de gjorde en kjempekamp og til og med kanskje burde hatt med seg ett poeng tilbake fra heksegryten i Napoli.