Før kampen: Inter–Genoa

Inter har hatt en overraskende bra start på sesongen. Mange påstod flaks og lett kampprogram var grunnen til det, selv etter seier mot Milan og Roma, og uavgjort mot Juventus. Likevel er det kanskje kampen mot Napoli som har vært Inters største indikator på hvor godt laget faktisk er – og som beviste at laget har noe å gjøre i toppen av Serie A.
Adem Ljajic
I kveld er det Genoa som gjester mektige Giuseppe Meazza. Med i bagasjen har de med flere personer med historikk fra Inter. Tidligere Inter-trener Gian Piero Gasperini tenker, ifølge Corriere dello Sport, å starte med Burdisso i forsvaret, Laxalt på midtbanen og Pandev i angrepet.
Til tross for flere kjente spillere står Genoa med bare én seier siste seks kampene, og en foreløpig 16.plass på tabellen. Det skal være et relativt lett bytte for et lag som kjemper om tabelltopp og som har stor hevnlyst. Gjestene fra havnebyen har Dzemaili, Munoz og Marchese ute med skade, mens Pavoletti må sone etter sitt røde kort i forrige kamp – som forøvrig var Genoas syvende røde kort på årets fjorten kamper.
Skadesituasjonen hos de to lagene er temmelig like. Inter mangler Vidic, Santon og Kondogbia med skade, mens Nagatomo må stå over kampen grunnet sitt røde kort mot Napoli på mandag. Det kan Genoa glede seg over, da japaneren har scoret tre mål på seks kamper mot de rødblå. Melo og Medel må stå over mot Udinese neste helg skulle de pådra seg gule kort i dag.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Jesus, 6 Dodò, 12 Telles, 14 Montoya, 23 Ranocchia, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio;
Midtbane: 13 Guarin, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 44 Perisic, 97 Manaj.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Telles
Perisic – Medel – Melo – Ljajic
Jovetic – Palacio
Perin
Izzo – Burdisso – Ansaldi
Figueiras – Rincon – Tino Costa – Laxalt
Lazovic – Pandev – Perotti

Kampen starter 20:45, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no


Bilder: inter.it