– Mine spillere var fantastiske

José Mourinho var full av lovord etter comeback i 3-1 seier over Barcelona i første av to kamper i  Champions League.

“Det er ikke lett å vinne mot Barcelona, det ikke lett å score mot dem, det ikke lett å forsvare seg mot dem, men vi gjorde alt dette, sier han. “Vi vant, og fortjente å vinne.

“Vi er imidlertid fortsatt langt fra finalen. Det er fortsatt en kamp å gå i Barcelona mot et kvalitetslag og en klubb som er en tøff klubb: vi må være forsiktig. Og da jeg så noen ting i tunnelen som allerede får deg til å tro hva som venter meg neste uke … Det jeg så var Barcelona-spillerne som var sinte på dommerne, og det skal sies at deres minne er veldig kort, fordi jeg ikke kan glemme når “min” Chelsea-spillere ropte i fjor mot dommeren Øvrebø i kampen mot Barcelona, mens i kveld de ikke var i stand til å si at de tapte mot et lag som fortjente å vinne. I stedet fortjener mange Inter-spillerne komplimenter i kveld.
“Vi spilte veldig bra. Det er vi slipper inn det målet – et mål fra deres første skudd på mål. Det er virkelig synd, men vi svarte. Laget gjorde det veldig bra. Det er nitti minutter igjen og alt kan skje, men vi vant uansett vår sjette kamp på rad og vi har gått fra et lite lag i Champions League til et lag som nå vet hvordan man skal vinne i Europa.
“Vi er en gruppe, vi er samlet, vi har en drøm og ideer til å følge denne drømmen. Vi har to muligheter etter kampen i Barcelona: gå til Madrid eller komme hjem, men uansett vil vi komme hjem med hodene hevet. Men jeg gjentar, Madrid fortsatt langt unna … ”

Bilde & kilde: Inter.it