Fortjent seier i Romania

Esteban Cambiasso

Javier Adelmar Zanetti. For en mann. Han fylte 39 for kun halvannen uke siden, men spiller som om han var 19. Zanetti er stammen i dette nykomponerte Inter-laget, og viser nok en gang hvilken enorm spiller han er. Han har spilt 800 kamper i den blåsvarte drakten, og gjorde ikke skamme på jubileet.

Inter startet presset umiddelbart. Ikke lenge etter avspark måtte Gaby Mudingayi ut med skade, og byttet med Yuto Nagatomo. Skadeomfanget er ikke kjent. Inter fortsatte presset. Både Milito, Sneijder og Palacio for frempå før klokken hadde rundet 20 minutter, men det var Cambiasso som skulle stå for scoringen. Sneijder slår en god corner som ender i returrommet. Esteban Cambiasso gjør ingen feil, og skyter ballen i korthjørnet på hel-volley. 1-0. Inter kontrollerte førsteomgang totalt, og var flere ganger nære en 2-0-scoring.

Imponerende Ranocchia

Cambiasso, Guarin og Zanetti kontrollerte midtbanen, og lot ingen passere før klokken hadde rundet 50 minutter. Da fikk Vaslui opp farten, og fosset frem i angrep. Luca Castellazzi og et godt midtstopperpar reddet Inter gang på gang. Dette til tross, det var Inter som skulle score igjen. Etter en fantastisk gjenvinning av Fredy Guarin hadde Wesley Sneijder plutselig fri bane. Han dyttet ballen videre til Rodrigo Palacio, som overlistet Vasluis sisteskanse, og satte ballen i lengste hjørne. Fortjent 2-0-ledelse til Inter. Rodrigo Palacio har fått en positiv start i Inter, og scoret flere mål. Det ventes at mannen med rottehalen vil få en rolle som vise-Milito, altså en slags backup-spiss, nå som Antonio Cassano er hentet fra AC Milan.

Philippe Coutinho fikk prøve seg mot slutten av omgangen, da han byttet med Diego Milito. Unggutten spåes en lysende fremtid, og var frisk i det korte innhoppet. En annen som fortjener ros er Andrea Ranocchia. Italieneren hadde en tung fjorårssesong, men har startet denne strålende. Til tross for en liten forsvarstabbe gjør han en meget god kamp, og varter tidvis opp med forsvarspill fra øverste hylle. Silvestre og Ranocchia kommer til å bli et dødelig midtstopperpar i nærmeste fremtid.

Hvem synes du var Inters beste spiller mot Vaslui? Husk å stemme på høyre side av artikkelen.

Bilder: inter.it