Cassano klar, Gargano nær

Antonio Cassano

Den har gått i sykluser, denne overgangssommeren til Inter. Palacio var først inne, plutselig var også Handanovic og Silvestre på plass. Og når vi skriver midten av august, har Antonio Cassano byttet Milano-klubb, Napolis Walter Gargano er på det nærmeste klar og Portos Alvaro Pereira er også sterkt ryktet til Nerazzurri.

Helt fra starten av sommeren har det vært klart at Giampaolo Pazzini ikke var blant Stramaccionis favoritter på spissplassen. Etter hvert ble han et sikkert kort på salgslisten til Marco Branca, men at han skulle gi oss 7,5 millioner euro og Antonio Cassano var i overkant av alles forventninger. Det er to års alderforskjell på spillerne, og Cassano har som kjent hatt et hjerteproblem nylig, men besto den medisinske testen med glans, og skal være helt frisk nå.

Defensive forsterkninger

Walter Gargano og Alvaro Pereira er etter alt å dømme de neste to spillerne inn dørene i Corso Vittorio Emanuele II. Napolis defensive midtbanespiller Gargano er allerede i Milano for medisinsk test og kontraktssignering, og blir hentet på et lån for 1,25 millioner euro. Deretter er utkjøpsklausulen på 5,25 millioner euro. Han skal ifølge Gazzetta dello Sport motta 1,7 millioner euro i året for sine tjenester, og er dermed relativt billig i drift.

Portos uruguayanske vingback Álvaro Pereira er også svært nær en overgang. Det siste budet til Inter sies å være 10 millioner euro umiddelbart og ytterligere 3 millioner etter 25 kamper i blåsvart. Spilleren verken trener eller har spilt kamper for Porto, og alt tyder på at han blir Inter-spiller om kort tid. Med disse to inn er det bare et eventuelt spisskjøp som mangler før Inters mercato er over til meget godkjent karakter. Du kan også være med og diskutere de siste overgangene i vårt forum.

Kilder: fedenerazzurra.com, gazzetta.it
Bilde: inter.it