Før kampen: Tottenham – Inter

Undertegnede vil ikke sitte her og lyve. Man blir litt sjalu når lillebroren AC Milan møter Barcelona på et fullsatt Giuseppe Meazza. Man blir litt sjalu når Juventus får trille ball mot Chelsea i gruppespillet og leke seg mot Celtic i utslagsrundene. Spesielt når vi, med all respekt, må nøye oss med lag som Neftci.

Men nå møter vi laget som for tiden er Englands tredje beste lag. Nå møter vi verdensstjerner på White Hart Lane, og nå spiller vi kampen som vil bli kveldens høydepunkt Europa over. Derfor vil undertegnede kalle dette “vår kamp” – som sørger for den spesielle Europa-kriblingen i magen.

Alvaro Pereira og Fredy Guarin

Når det kommer til kampen har ikke Inter så godt utgangspunkt som man kunne håpet på. Skadene florerer og flere er tvilsomme. Det står faktisk så dårlig til at man kunne dannet et helt habilt lag med alle spillerne som er utilgjengelige. Blant de er Luca Castellazzi, Walter Samuel, Matias Silvestre, Yuto Nagatomo, Gaby Mudingayi, Joel Obi, Zdravko Kuzmanovic, Ezequiel Schelotto, Tommaso Rocchi og Diego Milito. I tillegg kommer Andrea Ranocchia og Fredy Guarin til å testes helt fram til kampstart. De siste rapportene tyder på at Ranocchia er den som har størst sjanse for å rekke det.

Tottenhams skadeliste er langt mer behagelig, og bare Sandro, Adebayor og Dempsey mangler. Dermed sier det seg selv at det blir en veldig tøff batalje. Det blir heller ikke bedre av at Tottenham er ubeseiret på de ni siste kampene i Europa League og de siste 12 kampene i Premier League. På den bedre siden er Inter ubeseiret i ni av de siste ti kampene i Europa League, og i åtte av de kampene har man scoret minst to mål.

Kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 27 Vid Belec, 77 Raffaele Di Gennaro;

Forsvar: 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 28 Simone Pasa, 31 Alvaro Pereira, 33 Ibrahima Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan;

Midtbane: 4 Javier Zanetti, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi, 29 Mateo Kovacic, 60 Niccolò Belloni;

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 99 Antonio Cassano, 47 Matteo Colombi.

Trolig lagoppstilling

Etter å ha spilt tremannsforsvar en god stund, har Inter nå valgt å gå over til fire mann igjen. Denne kampen, derimot, kan det variere mellom begge. I mål er Handanovic. De fire bakerste blir trolig Zanetti, Ranocchia, Chivu og Juan Jesus. Det betyr at man fort kan skifte til tre i forsvaret. Forsvaret skal trolig voktes av Cambiasso og Gargano, mens Ricky, Kovacic og Pereira finner seg til rette foran der igjen. Palacio ser ut til å bli alenespiss. Det gjør laget anvendelig, og det blir et lag som kan bytte mellom flere forskjellige formasjoner. 4-2-3-1, 4-4-1-1, 4-5-1 og 3-5-1-1 er alle muligheter.

Handanovic
J.Zanetti – Ranocchia – Chivu – Juan Jesus
Cambiasso – Gargano
Ricky – Kovacic – Pereira
Palacio

Tottenham stiller trolig slik:

Friedel
Walker – Caulker – Verthongen – Assou-Ekotto
Dembele – Parker
Lennon – Bale – Sigurdsson
Defoe

Bilde: Inter.it

Kilde: Inter.it, whoscored.com, Gazzetta dello Sport