En begredelig fotballkamp

Ingenting ble som Inter håpte på. Spillerne viste ikke vilje, og klarte på ingen måte å demme opp for det Tottenham hadde å by på. Hadde det ikke vært for en av verdens beste keepere, kunne det endt med et par mål til. Handanovic stod atter en gang bak en utrolig keeperprestasjon som atter en gang hindret en større ydmykelse.

spursint

Man kunne fort merke at dette ikke kom til å gå bra. Og fort skulle Tottenham score. Etter seks minutter fikk Gareth Bale nesten uforstyrret gå opp i hodeduell, og stange ballen bak en sjanseløs Handanovic. Det var Bales (nesten) utallige mål mot Inter.

Ting ikke bedre etter målet heller, og knappe ti minutter senere var det Sigurdssons tur. Handanovic stod først for en god redning, men på returen stod islendingen hvor han enkelt kunne sette ballen i mål. Og resten gikk ikke særlig bedre den heller. Tottenham både ville mest og fikk til mest. De presset høyt og Inter fikk ikke til noe spill. Eneste nevneverdige å rapportere hjem om fra Inters side var Ricky Alvarez sin store bom.

I andreomgang ble Juan Jesus byttet ut mot Rodrigo Palacio. Helten som snudde 0-2 mot Catania til 3-2. Men om du trodde det skulle endre noe i denne kampen, da tok du feil. Bortsett fra litt ekstra fart på topp var det lite vi merket av Palacio. Bortsett fra den store sjansen som han burde scoret på.

Men i stedet for Inter, var det selvfølgelig Tottenham som skulle få det neste målet også. Verthongen fikk gå opp helt alene på en corner, og kunne enkelt sette inn 3-0. Det var et forsøk på sonemarkering fra Inters side, noe som endte i katastrofe og en svimmel Cambiasso.