Palacio avgjorde på overtid

179871-500

Det ble tøft for et svakt Inter-mannskap da Catania, anført av Gonzalo Bergessio, bestemte seg for å kjøre kampen fra start. Noe overraskende valgte Stramaccioni å starte med Stankovic, Palacio, Kovacic og Cambiasso på benken, mens Tommaso Rocchi og Ricky Alvarez fikk tillit fra start. Inter klarte ikke å utnytte Catanias svakheter, og hjemmelaget kjørte kampen totalt. Det tok kun 7 minutter før Gonzalo Bergessio dunket ballen i mål etter en grov tabbe av Juan Jesus. Brasilianeren feiler totalt i et forsøk på å skjerme ballen og gir Bergessio en mulighet nærmest på åpen kasse. 1-0.

Catania var bare såvidt i gang. Et langt frispark fra silkefoten Francesco Lodi etter 19 minutter havner hos Giovanni Marchese. Han gjorde ingen feil, og headet ballen enkelt i lengste hjørne. Catania ledet fortjent 2-0 og det var ikke vanskelig å trekke paralleller til den grusomme Fiorentina-kampen for ca en uke siden. Inter skapte knapt noenting før pause.

Så bestemte Stramaccioni seg for å ta grep. I pausen byttet han ut en veldig svak Rocchi med Palacio, og Stankovic inn for Kuzmanovic. Det tok ikke lang tid før det gjorde utslag. Etter 51 minutter la Palacio inn en god ball foran mål, og ut av ingenting kommer Ricky Alvarez(!) med headingen. 2-1. Inter spilte seg mer og mer inn i kampen og en utligning var ikke langt unna. Etter 71 minutter er det Alvaro Pereira som imponerer. Et innlegg fra øverste hylle fant Palacio, som var overlegen i lufta. 2-2!

Kampen stoppet litt opp og det var tydelig at Catania var fornøyde med poengdeling. Men Inter var ikke ferdige. Et overlegent dribleraid av Cambiasso havner til slutt hos Palacio, som får en enkel jobb med i pirke inn 3-2, ett minutt på overtid! En svak forestilling av Inter, men et godt resultat. Seieren gjør at Inter ligger på en 4.plass, kun ett poeng bak den viktige tredjeplassen. Forza non mollare mai!

Catania 2-3 Inter (Pause: 2-0)

Målscorere: Bergessio 7, Marquis 19, Alvarez 52, Palacio 70, 90+2

Catania: 21 Andujar; 22 Alvarez, 3 Spolli, 5 Rolin, 12 Marchese; 27 Biagianti (Almiron 77), 10 Lodi; 13 Izco, 19 Castro, 17 Gomez; 9 Bergessio (Cani 85)

Ubrukte innbyttere: 1 Frison, 2 Potenza, 18 Augustyn, 8 Sciacca, 24 Ricchiuti, 26 Keko, 30 Salifu, 34 Messina, 35 Doukara

Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 26 Chivu, 40 Juan Jesus, 31 Pereira; 14 Guarin (Cambiasso 77), 17 Kuzmanovic (Stankovic 46), 21 Gargano; 7 Schelotto, 18 Rocchi (Rocchi 46), 11 Alvarez

Ubrukte innbyttere: 30 Carrizo, 77 Di Gennaro, 28 Pasa, 33 Mbaye, 42 Jonathan, 10 Kovacic, 24 Benassi, 47 Colombi

Dommer: Mauro Bergonzi

Gule kort: Pablo Alvarez 37, Rolin 55, Handanovic 70, Bergessio 70, Schelotto 84, Cani 86