Før kampen: Sampdoria–Inter

Roberto Mancini har fått godt betalt for en sesongstart med fokus på det defensive. Selv om fem strake seire ikke lar seg krangle med, viste laget likevel ganske tydelige svakheter i begge ender av banen. Hjemmekampen mot Viola ble i så måte den perfekte storm, da manglende offensive evner kombinert med personlige feil og dårlig posisjonering gav en kjempesmell og 1–4 i sekken mot gjester i superform.

Den blåsvarte keeperlegenden Walter Zenga fikk en verst tenkelig start på sin første sesong i Genova, da hans Sampdoria røk ut av Europa League-kvalifiseringen med et brak i august. 0–4 hjemme mot Vojvodina var uhørt, og jobben var i fare allerede fra dag 1. Seriestarten har etter den tid vært temmelig god, med seier i alle tre hjemmekampene mot Carpi, Bologna og Roma. President Ferrero er nok troende til hva som helst for litt oppmerksomhet, og ser uansett ekstra nøye på den nye treneren. Av sommerens mer kuriøse og artige overgangsnyheter, finner vi Antonio Cassanos andre retur til Sampdoria. I ettermiddagens kamp er han sogar aktuell som spiss fra start, et interessant gjensyn for Interisti som husker det begivenhetsrike oppholdet i Inter under Andrea Stramaccioni.
Ivan Perisic og Mauro Icardi

Skader og suspensjoner

Inter: Miranda er suspendert etter det røde kortet mot Viola, mens Dodô, Jovetic og D’Ambrosio er ute med skader.
Sampdoria: Coda, De Silvestri, Cassani, Silvestre og Christodoulopoulos er alle på skadelisten til Walter Zenga.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Santon – Ranocchia – Murillo – Juan Jesus
Melo – Medel – Kondogbia
Ljajic
Icardi – Perisic
Viviano
Pereira – Moisander – Zukanovic – Mesbah
Soriano – Fernando – Barreto
Correa
Muriel – Eder
Avspark er klokken 15.00 på Stadio Luigi Ferraris. Som i tidligere runder denne sesongen, viser vi kampen på våre sider via EverSport.
Bilder: inter.it