Før kampen: Inter–Fiorentina

Inter har så langt vunnet sine fem kamper med knappest mulig margin, og selv med full pott har flere har stilt spørsmål om laget er godt nok til å kjempe helt i toppen. Forsvaret har vært upåklagelig, men med seks scorede mål på fem kamper har det offensive levert det nødvendige – men likevel ikke levd opp til forventningene. I kveld venter Fiorentina. De har bare sluppet inn mål i én kamp så langt. Slår Inter de, er det et kvalitetstegn som på langt vei beviser at man hører hjemme i toppen fremover.
intervioooo
Etter et hektisk overgangsvindu, hvor man blant annet mistet spillere som Mario Gomez, Joaquin, Neto, Aquilani og Salah, var det lite som skulle tyde på at Fiorentina var å regne med i år. Men nyansatte Paulo Sousa har puslet et nydelig puslespill, og har gjort renessansebyens lag til et av seriens mest formsterke.
Dagens gjester kommer med en optimisme på topp, og mangler bare Manuel Pasqual til kveldens kamp, noe som gjør det vanskelig for Mancini å forutse Fiorentinas plan og startellever. Trolig stiller de med en 3-4-2-1-formasjon med Borja Valero og Bernardeschi bak Kalinic. Da sitter fortsatt spillere som Giuseppe Rossi, Ilicic, Rebic og Babacar på benken.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Juan Jesus, 12 Telles, 14 Montoya, 21 Santon, 23 Ranocchia, 25 Miranda, 55 Nagatomo, 93 Dimarco;
Midtbane: 7 Kondogbia, 13 Guarin, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 44 Perisic, 97 Manaj.
Inter må klare seg uten Murillo, Vidic, Dodo og D’Ambrosio. Førstnevnte er ikke alvorlig skadet, men man tar ingen sjanser. D’Ambrosio krasjet på vei hjem fra trening, og selv om det ikke ble noen store personskader, valgte man å ikke ta han med i troppen.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Santon – Miranda – Medel – Telles
Guarin – Melo – Kondogbia
Perisic
Jovetic – Icardi
Juan Jesus er tilbake, men forsvaret blir trolig uendret. Tidligere Fiorentina-spiller Ljajic blir benket til fordel for Jovetic – som også er tidligere Fiorentina-spiller. Perisic, på pairet, blir satt som en trequartista, men kommer nok til å fungere som en hybrid mellom trequartista og kantspiller.
Som allerede nevnt kommer vi mest sannsynlig til å se Fiorentina i en 3-4-2-1-formasjon, hvor angrepet blir det vanskeligste å forutse. Gazzetta tror dog på dette laget fra start:
Tatarusanu
Tomovic – Rodriguez – Astori
Blaszczykowski – Vecino – Badelj – Alonso
Bernardeschi – Valero
Kalinic

Kampen starter 20:45, og vil være mulig å se på fcinter.no.


Kilde og bilde: inter.it