Før kampen: Palermo–Inter

Etter en perfekt start, med fem seire på fem kamper, har Inter slitt mer i det siste. Kampene mot Juvetus, Sampdoria og Fiorentina har resultert i to uavgjort og ett tap, og en positiv opplevelse mot de rosa fra Middelhavets største øy hadde dermed kommet godt med i fortsettelsen.
intpal
Dagens motstandere er ikke inne i sitt livs form. De siste fem kampene har endt med bare én seier for Iachinis menn – en seier som kom mot jumboplasserte Bologna. De har dog tilnærmet fullt mannskap disponibelt, og mangler bare Michel Morganella, Uros Djurdjevic og tidligere Inter-spiller Francesco Bolzoni.
Det er ikke bare Palermo som har få spillere ute med skade – Inters skadesituasjon ser for tiden også meget lys ut. Bare langtidsskadde Vidic er ute av stand til å spille fotball. Det skal sies at Dodo heller ikke er med, men brasilianeren fullførte sitt comeback i midtukens kamp mot Milan, og vil snart være klar for spill i Serie A igjen.
Med så mange spillere disponible har Mancini flere valgmuligheter, og avisene er uenig om hvilke elleve Mancini starter med i dag. Gazzetta dello Sport funderer på 4-2-3-1 med Biabiany og Perisic på hver sin flanke, mens andre tror på den sedvanlige 4-3-2-1 hvor Guarin blir erstattet med Brozovic.

Kamptroppen

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Juan Jesus, 12 Telles, 14 Montoya, 21 Santon, 23 Ranocchia, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo;
Midtbane: 7 Kondogbia, 13 Guarin, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 44 Perisic, 97 Manaj.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Santon – Miranda – Medel – Telles
Brozovic – Melo – Kondogbia
Jovetic – Perisic
Icardi
Sorrentino
Struna – Gonzalez – Andelkovic
Rispoli – Rigoni – Maresca – Hiljemark – Lazaar
Vazquez – Gilardino
Kampen starter 20:45, og vises på Viasat Sport og viaplay.no

Bilder: inter.it