Før kampen: Inter – Torino


Sesongen startet bra for Torino med 11 av 15 mulige poeng, men siden har det gått trått. På de siste seks står de med én seier – en seier som kom mot Cagliari i forrige runde. Torino ligger foreløpig på en niendeplass på tabellen, á poeng med Milan og Fiorentina som ligger på henholdsvis åttende- og syvendeplass.
Etter å ha vært ute store deler av oktober, er Torinos stjernespiller Andrea Belotti tilbake for fullt. Med kun tre mål under beltet er han allerede elleve mål bak Serie As toppscorer, og italieneren blir farlig med en gang han får blod på tann.
I troppen til Mihajlovic finner vi Inter-kjenningene Ansaldi, Ljajic, Burdisso og Joel Obi, mens Barreca og Bonifazi blir igjen i industribyen.
Selv om mandagens kamp mot Hellas Verona ikke var av det overbevisende slaget, har Spallettis menn vært akkurat det. Tar man med treningskampene, står Inter med 14-2-0 på de siste kampene.
Inter har samtlige spillere tilgjengelige, bortsett fra Vanheusden. Miranda og Gagliardini må stå over mot Atalanta skulle de pådra seg gult kort i kampen.
Inter er ubeseiret i 20 av de 22 siste kampene mot Torino i alle turneringer. Lagene har møttes 146 ganger tidligere. 65 Inter-seire, 47 uavgjortresultat og 34 Torino-seire er fasit så langt.
Det er ventet godt over 70 000 tilskuere til kampen.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo
Midtbane: 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Nagatomo
Gagliardini – Vecino
Candreva – Borja Valero – Perisic
Icardi
Sirigu
De Silvestri – N’Koulou – Moretti – Ansaldi
Acquah – Rincon – Baselli
Falque – Belotti – Ljajic
Kampen starter 12:30, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it