Før kampen: Hellas Verona – Inter

Hellas Verona har kun Genoa og Benevento bak seg på tabellen, mens Inter, med seier i dag, kun har Napoli foran seg. Inter holdt på å rote det til mot Sampdoria i forrige runde, men står fortsatt som ubeseirede herrer. Dagens kamp er en ypperlig mulighet til å fortsette den gode trenden.

Selv om Hellas Verona rykket opp fra Serie B i forkant av denne sesongen, vil mange betegne deres tabellposisjon som skuffende. Med Serie A-kjenninger som Pazzini, Cerci, Heurtaux, Romulo og Caceres, samt en av Serie Bs beste spillere i fjor i form av Daniel Bessa, tilsvarer ikke fattige én seier på sesongens ti første kamper forventningene som stilles i Romeo og Julie-byen.
I hele seks av ti kamper har dagens hjemmelag gått målløse av banen. På sesongens fem hjemmekamper, står Hellas med én seier, én uavgjort og tre tap. Tapene kom mot Napoli, Fiorentina og Lazio. Seieren kom mot skrale Benevento.
Hellas Verona må klare seg uten Bianchetti, Caceres, Ferrari, F. Zuculini, Buchel og Valoti. Hos Inter er Vanheusden den eneste som ikke er med.
Det er forventet at Spalletti stiller lik lagoppstilling for fjerde gang på rad i kveld. Det har ikke skjedd siden 2012/13-sesongen.
Historisk sett har Inter et klart overtak. Hellas Verona har bare vunnet fire ganger mot de blåsvarte i seriespill. 20 ganger har det endt med poengdeling, mens Inter har gått seirende ut 30 ganger.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo
Midtbane: 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Nagatomo
Gagliardini – Vecino
Candreva – Borja Valero – Perisic
Icardi
Nicolas
Romulo – Heurtaux – Caracciolo – Souprayen
Verde – Fossati – Bessa – Fares
Cerci – Pazzini
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasport + og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it