Før kampen: Inter – Torino

Roberto Mancini og Mauro Icardi

Inter ligger fortsatt sju poeng bak den berømte tredjeplassen, men når Lazio møter Milan, Sampdoria møter Palermo, Fiorentina møter Roma og Napoli møter Genoa, er det virkelig store sjanser for at Inter tar innpå en del av lagene etter endt serierunde. Men først må Torino slås.

Og det blir lettere sagt enn gjort. Torino har nemlig ikke tapt de siste seks kampene i Serie A, og nyinnkjøpte Maxi Lopez har fått en god start i rødtrøya – selv om Icardi har som vane å komme best ut av de to. På sidelinjen sitter samtidig meget rutinerte Giampiero Ventura, som ikke er redd for å ty til en defensiv organisering mot antatt bedre lag. Gjestene har heller ingen skade i troppen, og bortsett fra en suspendert Bruno Peres, stiller de fulltallige mot Inter.

Inter, på sin side, mangler Gary Medel og Juan Jesus med suspensjon. Det betyr endringer på midtbanen, og kan åpne for en Hernanes i en mer defensiv posisjon enn han er vant til. I tillegg er Nagatomo fortsatt med landslaget, mens Jonathan og Campagnaro er ute med skade. Så gjenstår det å se om man vil spille med Ranocchia, som er tatt ut i troppen, men som ikke er helt sikker grunnet kneet sitt.

Kamptroppen

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;

Forsvar: 6 Andreolli, 15 Vidic, 22 Dodò, 23 Ranocchia, 33 D’Ambrosio, 54 Donkor;

Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes;

Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28 Puscas, 91 Shaqiri, 97 Bonazzoli.

Som allerede nevnt: Medel, Juan Jesus, Nagatomo, Jonathan og Campagnaro er ikke med. Det er heller ikke Osvaldo eller M’Vila. Begge har hatt problemer med sin oppførsel og sine holdninger, der spesielt førstnevnte har gjort seg umåtelig upopulær i trenerens øyner.

Ståa med Osvaldo er faktisk så gale at begge parter vurderer søksmål – mot hverandre. Inter prøver desperat å kvitte seg med Osvaldo i januarmercatoen, men selv om man ikke har lyktes med det enda, er én ting i alle fall sikkert: Kampen mot Juventus var siste gang vi fikk se Osvaldo i Inter-drakt.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
D’Ambrosio – Vidic – Andreolli – Dodo
Guarin – Kuzmanovic
Shaqiri – Kovacic – Podolski
Icardi

Ettersom Campagnaro skadet seg på trening, og Dodo og D’Ambrosio er de eneste friske backene på laget, virker forsvarsfireren ganske åpenbar. På midtbanen virker Guarin som det sikreste kortet, mens det fortsatt er tvil om hvem av Hernanes og Kuzmanovic som starter. Sistnevnte er også på vei ut av klubben, etter at troverdige kilder melder om et bud på seks millioner euro på Kuzmanovic fra Hamburg. Om de ryktene skulle stemme, er det tvilsomt at Inter takker nei.

De tre bak Icardi er også en usikkerhet. Shaqiri hadde en strålende debut mot Sampdoria, men Mancini fortsetter å understreke at sveitseren ikke er klar for 90 minutter med Serie A-spill – så gjenstår det å se om han blir brukt fra start eller som innbytter. Det er også snakk om at Kovacic hviles, og at Palacio tar plassen hans, men det er like så sannsynlig at argentineren stepper inn for Podolski på kant.

Som sagt mangler ikke Torino mange spillere, og vi kan forvente å se dette laget:

Gillet
Maksimovic – Glik – Moretti
Darmian – Gazzi – Vives – Farnerud – Molinaro
Cuagliarella – Maxi Lopez

Kampstart er 15:00, og oppgjøret sendes på CMore Live HD og csports.no


Bilder: inter.it