– Vi har ikke råd til å gjøre feil

Mancini mot Juventus

Roberto Mancini holdt sin pressekonferanse foran oppgjøret mot Torino lørdag. Fokuset på pressekonferansen var at Inter ikke har råd til å gjøre flere feilskjær som mot Empoli forrige uke.

Inter ligger pdd. på åttende plass i Serie A, syv poeng bak Napoli og Sampdoria som ligger på tredje- og fjerdeplass. Mancini påpeker at Inter må jage den beryktede tredjeplassen og dermed ikke har råd til å tape unødvendige poeng.

“Imorgen forventer jeg at spillerne mine er heltente og kontrollerer kampen på samme måte som vi gjorde mot Sampdoria.

“Vi har ennå tid til å ta igjen forspranget, men vi må begynne allerede mot Torino. Vi ligger noen poeng bak på tabellen så vi må jakte på lagene foran, noe som gjør at vi ikke kan gå på mange feilskjær.

“Noen foregående kamper gir kanskje noen negative forhåpninger, men realiteten er annerledes. Poenget vi tok med oss fra Empoli kan vise seg å bli avgjørende til slutt. Likevel synes jeg at vi må ta flere tre-poengere på bortebane.

“Vi vil ikke selge unna noe stort i dette vinduet, da ingen som spiller regelmessig ønsker seg bort. Vi kan gjøre tre endringer troppen til Europa League, der kommer kanskje Podolski og Shaqiri inn.

“Men imorgen er ikke Shaqiri klar for å spille nitti minutter, så vi vil vurdere det frem til imorgen. Det jeg kan si er at Ranocchia er frisk igjen og klar til å starte.”

Etter kampen mot Juventus som endte 1-1 i begynnelsen av januar har det stormet rundt Osvaldo som kom i konflikter med både Icardi og Mancini. Mediene har lenge spekulert i om den 29-årige angriperen er på vei bort.

“Jeg har ingenting i mot Osvaldo,” sa Mancini på pressekonferansen.

“Mitt håp er at vi finner den beste løsningen for ham. Jeg ønsker ham alt vel.”