Ibrahima Mbaye lånes ut

Det har man delvis lyktes med nå. Unggutten sendes til Bologna på lån, der Bologna kjøpe han for seks millioner euro skulle laget fra studentbyen rykke opp til Serie A.
Mbaye kom til Inter i 2010, og ble året senere regelmessig brukt av den gang primaveratrener Andrea Stramaccioni. Senegaleseren var også en viktig del av det meget sterke juniorlaget som vant NextGen Series-cupen (juniorfotballens svar på Champions League).
mbaye
Fra samme juniorlag finner vi også Alfred Duncan, som for tiden er på et toårslån i Sampdoria. Ghaneseren har dog gjort sakene sine såpass bra at havnebylaget er villig til å kjøpe han allerede til sommeren. Det snakkes om tre millioner euro. Dermed begynner vi å snakke avkastning på våre juniorspillere.
Det er ingen hemmelighet at Inter er ute etter å tjene penger på spillersalg. Til sommeren kan vi forvente oss elleve millioner euro fra Sunderland for Ricky Alvarez (de må kjøpe han, skulle de holde seg i Premier Leauge), sju millioner fra Sassuolo for Taider (de har opsjon, men kan velge å ikke bruke den), tre millioner euro fra Sampdoria for Duncan og seks millioner fra Bologna for Mbaye. I tillegg skal Hamburg ha tilbudt seks millioner euro for Kuzmanovic, og vi vil også få noen slanter for Alvaro Pereira. Dette vil bringe inn rundt 35 millioner euro. Og det er penger som kommer godt med for Inter.

Bilder: inter.it