Før kampen: Inter–Sassuolo

Javier Zanetti

Inter ligger på en skuffende 6. plass, mens Sassuolo ligger på 19. plass. I det første oppgjøret disse møttes i år vant Inter ganske så overbevisende 0–7, men da var Inter i flytsonen. Det blir nok en helt annen kamp søndag kveld.

Inter har ikke vunnet en fotballkamp siden derbyet mot Milan i slutten av desember, og har spilt seks kamper siden det. Problemene er mange, Inter skårer ikke mål, Inter har ikke noe plan i det offensive spillet og Inter slipper inn for mye mål. Mange regner likevel med at Inter vil ta sin første seier for året på søndag, men med det Inter har vist så langt er det langt fra sikkert.

Sassuolo har vunnet en av sine siste fem kamper, og det var comebackkampen mot Milan som endte 4-3. De har derimot tapt mot Genoa, Torino, Livorno og Verona. Inter står i fare for å falle helt ned på 9. plass etter denne runden, noe som ville være katastrofalt, mens Sassuolo kan klatre ut av nedrykksgjørmen og klatre til 16. plass om resultatene skulle gå deres vei.

Walter Mazzarri

Etter tapet for Juventus forrige helg har italienske aviser spekulert i om Mazzarri er på vei ut av klubben, men nye rykter har sagt at Mazzarri har fått ut sesongen på å forbedre både spillet og resultatene.
Mazzarri har også sagt at det eneste som teller på søndag kveld er tre poeng. Hvordan de tre poengene kommer er uviktig, det viktigste nå er å få Inter tilbake på sporet og å vinne så mange poeng som mulig.

Disse italienske avisene har også spekulert i om Mazzarri vil endre formasjon til kampen mot Sassuolo. De sterkeste spekulasjonene har fått for seg at Mazzarri vil spille 4-3-1-2, og tidlig denne uken var disse spillerne forventet å starte: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan, Nagatomo; Taider, Kuzmanovic, Hernanes; Botta; Milito, Palacio. Dette gjenstår uansett å se, men Gazzetta dello Sport, avisen vi stoler mest på, tror vi får se et annet Inter-lag.

Inters kamptropp:

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castelazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 33 Danilo D’Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 21 Saphir Taider, 88 Hernanes

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito

Trolige lagoppstillinger:

Handanovic
Rolando – Samuel – Juan
D’Ambrosio – Guarin – Kuzmanovic – Hernanes – Nagatomo
Milito – Palacio

Samuel er forventet tilbake i startoppstillingen, og skyver Campagnaro ut på benken. Hernanes er forventet å få sin debut, mens Guarin og D’Ambrosio er begge å finne på laget som starter kampen. Både Taider og Kovacic er henvist til benken, og mange Inter-supportere finner det merkelig at Kuzmanovic nok en gang får starte.

Sassuolo på sin side spiller trolig slik i en 3-5-2-formasjon:

Pegolo
Hvit – Cannavaro – Ariaudo
Rosi – Brighi – Chibsah – Biondini – Longhi
Berardi – Floro Flores

Kampstart er søndag kl. 20.45, og kampen sendes på Canal9.