– Små detaljer var forskjellen

Selv om Juventus var store favoritter i forkant av oppgjøret, var Walter Mazzarri likevel svært skuffet etter kampen. Mazzarri sier at ballinnehavet var ganske så jevnt, men at det var de små detaljene som avgjorde kampen.

Inter står nå med to uavgjorte og fire tap så langt i 2014 i Serie A og i Coppa Italia.

«Jeg er frustrert over måten vi slapp i det andre målet på, med tanke på at vi hadde flere muligheter til å få klarert bort ballen, men likevel ikke klarte det. Juventus var både kvikkere og mer aggressive enn oss, og det var den store forskjellen.»

«Vi må fokusere på hver minste detalj, slik Juventus gjør. Juventus var aggressive og bestemte, vi var slurvete og sløve. Vi skapte mange sjanser, og ikke glem Palacios heading mot slutten som kunne gitt oss 3-2, og et enda større håp.»

«Vi har fortsatt mye å lære. Men jeg har troen på det vi gjør, så lenge vi gjør det bestemt, så lenge vi har den riktige holdningen, samt at de unge spillerne stadig blir bedre. Det er synd at resultatene ikke taler i vår favør.»

«I dag manglet vi viktige spillere. Vi må huske at det stadig er mitt første år her, det er et år vi skal lære og vokse av,» fortalte han Sky Sport.

Kovacic er en av spillerne som får gjennomgå, da Mazzarri mente at han ikke gjorde som han skulle, å gi Pirlo lite rom og frihet.

«Ballinnehavet var jevnt, så kampen var ikke dominert av Juventus. Men de små detaljene spilte en stor rolle i denne kampen.»

«Jeg mente at Kovacic var den ideelle til å spille i den dype rollen på midtbanen, fordi han ville få mer plass. Vi vet at han har de kvalitetene som trengs. Men etter at Motta kom inn fikk ikke Pirlo så mye plass. Det var meningen at Kovacic skulle ta Pirlo ut av kampen, men han gjorde ikke jobben sin og vi ble spillende med en spiller mindre på midtbanen.»

Mazzarri måtte også svare for forsvaret, som spilte en svak kamp.

«Dersom Samuel, Ranocchia og Zanetti er i toppform er de kanskje bedre å ha i forsvaret enn de tre som spilte idag, ja. Men jeg må bruke de spillerne jeg mener er friske og gode nok til å spille.»

«Rolando har tatt store steg denne sesongen, og har spilt veldig bra. Campagnaro er en garantist, og Juan er stadig ung og i stor utvikling. Fortsetter han utviklingen sin kan han bli blant de beste forsvarsspillerne i Europa.»