Før kampen: Inter–Sampdoria

Lukas Podolski

Kampen kommer ganske beleilig for et Inter som har litt å revansjere etter en skuffende forestilling i serien på lørdag. Mancini synes selv laget har løftet seg etter hans ankomst, og snakket på pressekonferansen om et lag på vei mot formen:

Sett bort fra uavgjortresultatet i Empoli, der prestasjonen vår ikke var god, kan vi være godt fornøyde med forbedringene den siste måneden. Én dårlig kamp burde ikke gi oss dårligere selvtillit, og vi bør lære fra våre feil med ydmykt sinn.

Sampdoria er som kjent en av sesongens store positive overraskelser, og ligger 7 poeng foran Inter i Serie A. Mancinis tidligere assistent Sinisa Mihajlovic gjør seg virkelig fortjent til lønnen fra den fargerike president Ferrero, men får nye utfordringer nå som Manolo Gabbiadini har forsvunnet til Napoli etter en imponerende høstsesong.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni

Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 22 Dodo, 25 Mbaye, 33 D’Ambrosio, 54 Donkor

Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes

Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28 Puscas, 91 Shaqiri, 97 Bonazzoli

Yuto Nagatomo er på Asian Cup med sine japanske lagkamerater, mens Juan Jesus og Gary Medel fortsatt soner karantene. Pablo Osvaldo har spilt seg selv helt utover sidelinjen, og er for tiden uaktuell for laget. La Gazzetta dello Sport melder at han befinner seg i Spania på besøk hos tidligere lagkamerat Cristian Alvarez.

Mateo Kovacic

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Campagnaro – Vidic – Ranocchia – D’Ambrosio
Guarin – Kuzmanovic
Hernanes – Palacio – Podolski
Icardi

Inter stiller slagkraftig med relativt få fravær. Den nybakte pappaen Mauro Icardi er klar for møtet med gamle lagkamerater, og er ventet å spille helt fremst med støtte fra en offensiv treer.

Viviano
De Silvestri – Silvestre – Romagnoli – Regini
Duncan – Palombo – Obiang
Soriano
Bergessio – Eder

Det er ganske full styrke også for Sinisa Mihajlovic sitt lag. De eneste fraværene er Djamel Mesbah som er i Afrika og representerer sitt algeriske landslag, mens Alessandro De Vitis er skadet.

Avspark på Stadio Giuseppe Meazza er klokken 21.00, kampen vises dessverre ikke på norsk TV.

Bilder: inter.it