Supporterturen nærmer seg

14. jan. 2015

Et nytt år er i gang med nye og spennende opplevelser med vårt kjære Inter. 2015 er året vi skal nedover til Milano i samlet tropp for å overvære Inter–Fiorentina på Stadio Giuseppe Meazza, det blir ICN sin første supportertur! Interessen har vært stor rundt turen, så dette kommer til å bli utrolig morsomt og hyggelig.

Hvis det er noen som ønsker å ordne deler av turen selv av forskjellige grunner, bare flybilletten eller et annet hotell, så er det helt i orden og fullt mulig. Men hvis man vil være med i ICN sin regi så vil prisen på godsakene denne helgen i Milano ligge på rundt 6000 kroner. Dette er da fly tur/retur Oslo-Milano, 3 netter på hotell i dobbeltrom og kampbilletten.

Prisen forutsetter at det kan bli en liten mellomlanding før Milano, samt at man deler dobbeltrom med et annet ICN-medlem. Det er helt i orden med et rom alene også, men da blir selvfølgelig prisen på turpakken litt dyrere for den personen. Vi kommer til å gjøre det vi kan for alle ICN-medlemmer for å få til en så god opplevelse som mulig til en best mulig total pris.

Så da er det på tide å melde seg på årets happening med ICN! Meld deg på til daniel@fcinter.no eller billett@fcinter.no. Siste frist for å melde seg på er 25. januar.

Giuseppe Meazza

Her har dere en liten smakebit på noe av programmet under supporterturen:

Fredag 27. februar: Avreise fra Gardermoen og nedover mot Milano. Fredagskvelden vil gå med til et ICN-velkomstmøte og sosial hygge med alle medlemmene.

Lørdag 28. februar: Besøke Solo Inter-butikken, sightseeing på Stadio Giuseppe Meazza og festmiddag på kvelden.

Søndag 1. mars: Forberedelser og hyggelig samvær før det blir Inter–Fiorentina på Meazza klokken 15.00. Det vil bli middag og sosial hygge på kvelden også.

Mandag 2. mars: Avreise fra Milano og hjemover til Norge.

Et mer detaljert program kommer nærmere avreise, når alt er i boks med bestillinger. Er det noe dere lurer på eller ønsker, så er det bare å ta kontakt. Dette blir kanon bra!

Forza Inter!

Daniel Larsson
Billettansvarlig/Reiseguide Inter Club Norvegia

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.