Supporterturen nærmer seg

Et nytt år er i gang med nye og spennende opplevelser med vårt kjære Inter. 2015 er året vi skal nedover til Milano i samlet tropp for å overvære Inter–Fiorentina på Stadio Giuseppe Meazza, det blir ICN sin første supportertur! Interessen har vært stor rundt turen, så dette kommer til å bli utrolig morsomt og hyggelig.

Hvis det er noen som ønsker å ordne deler av turen selv av forskjellige grunner, bare flybilletten eller et annet hotell, så er det helt i orden og fullt mulig. Men hvis man vil være med i ICN sin regi så vil prisen på godsakene denne helgen i Milano ligge på rundt 6000 kroner. Dette er da fly tur/retur Oslo-Milano, 3 netter på hotell i dobbeltrom og kampbilletten.

Prisen forutsetter at det kan bli en liten mellomlanding før Milano, samt at man deler dobbeltrom med et annet ICN-medlem. Det er helt i orden med et rom alene også, men da blir selvfølgelig prisen på turpakken litt dyrere for den personen. Vi kommer til å gjøre det vi kan for alle ICN-medlemmer for å få til en så god opplevelse som mulig til en best mulig total pris.

Så da er det på tide å melde seg på årets happening med ICN! Meld deg på til daniel@fcinter.no eller billett@fcinter.no. Siste frist for å melde seg på er 25. januar.

Giuseppe Meazza

Her har dere en liten smakebit på noe av programmet under supporterturen:

Fredag 27. februar: Avreise fra Gardermoen og nedover mot Milano. Fredagskvelden vil gå med til et ICN-velkomstmøte og sosial hygge med alle medlemmene.

Lørdag 28. februar: Besøke Solo Inter-butikken, sightseeing på Stadio Giuseppe Meazza og festmiddag på kvelden.

Søndag 1. mars: Forberedelser og hyggelig samvær før det blir Inter–Fiorentina på Meazza klokken 15.00. Det vil bli middag og sosial hygge på kvelden også.

Mandag 2. mars: Avreise fra Milano og hjemover til Norge.

Et mer detaljert program kommer nærmere avreise, når alt er i boks med bestillinger. Er det noe dere lurer på eller ønsker, så er det bare å ta kontakt. Dette blir kanon bra!

Forza Inter!

Daniel Larsson
Billettansvarlig/Reiseguide Inter Club Norvegia