– Brozovic til Milano i morgen

Etter å ha gjort stor suksess med kjøpet av Kovacic, velger Inter igjen å se til Kroatia og Dinamo Zagreb etter forsterkninger. Marcelo Brozovic fylte 22 år for et par måneder siden, og var spilleren som erstattet Kovacic i åpningskampen i VM mot Brasil.
Brozovic har lenge blitt fulgt av andre storklubber, mest intenst av Arsenal og Milan, men også av Napoli, Everton og Liverpool. Nå ser det altså ut til at Inter har trekt det lengste strået, og brukt sitt gode forhold med balkanklubben godt. Overgangssummen skal være tre milioner euro for et lån på 18 måneder, før man har nødt å kjøpe han ut for fem millioner euro i 2016.
Brozovic blir beskrevet som en hardtarbeidende midtbanespiller med skudd og pasninger som noen av hans største styrker. Han er ikke en defensiv midtbanespiller, men mer en boks til boks-spiller som fungerer best uten å få hovedansvar hverken defensivt eller offensivt. Dermed er det nærliggende å tro at han vil få plass ved siden av Medel – og bak Kovacic. Kroatens svakheter sies å være fart og kreativitet, men han gjør det godt igjen med god ballkontroll og et smart fotballhode.
Det er transferguruen Gianluca Di Marzio som melder at Marcelo Brozovic er klar for Inter. Medisinsk test vil foregå i morgen (lørdag), etter det signerer han en kontrakt som strekker seg fire og et halvt år frem i tid. Inter betaler totalt åtte millioner euro for hans tjenester.
https://www.youtube.com/watch?v=jd1qS7KPENU
Kilder: Gianluca Di Marzio
Bilder: inter.it