Før kampen: Inter – Roma

Etter det forsmedelige tapet mot Juventus har det lekket bilder fra Inters garderobe hvor det står “Champions League? 15 kamper. 13 seire. For oss er ingenting umulig.” Siden den gang står man med to av to trepoengere, men det er ingen hemmelighet at en seier mot en direkte konkurrent som Roma er, vil smake ekstra godt.

Inter er i en eventyrlig god form. På de siste ti kampene står man med ni seire, og hele syv ganger har man holdt nullen. Men nå skal de møte Serie As toppscorer i form av Edin Dzeko og et angrep som har flust med selvtillit. Da er det ikke gode nyheter at forsvarsdirigenten Miranda er ute med suspensjon.
På den andre – og litt bedre – siden, er Miranda den eneste som ikke er med i troppen. Brozovic er tilbake fra skade, mens Icardi og Kondogbia er ferdig med sin suspensjon.
Stoda hos dagens bortelag er ikke mye dårligere. Florenzi, som nylig røk sitt korsbånd for andre gang, er naturlig nok ikke med, men det er også Romas eneste fravær i dag.
Inter og Roma har møttes 167 ganger tidligere. Så langt har det blitt 71 seire til Inter, 48 poengdelinger og 48 seire til Roma. På de 167 kampene har det blitt scoret 483 mål, noe som betyr at det blir scoret 2.9 mål i snitt i dette oppgjøret.
Det er ventet 60 000 tilskuere i kveld. Deriblant et tosifret antall medlemmer fra Inter Club Norvegia.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ansaldi, Medel, Sainsbury, Santon, Murillo, D’Ambrosio, Nagatomo
Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Kondogbia, Banega, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa, Pinamonti

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Murillo – Medel – D’Ambrosio
Candreva – Gagliardini – Kondogbia – Ansaldi
Joao Mario – Perisic
Icardi
Szczesny
Manolas – Fazio – Rudiger
Peres – De Rossi – Strootman – Emerson
Nainggolan – Salah
Dzeko
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no.

Kilde og bilde: inter.it