Før kampen: Cagliari – Inter

Da Inter ikke fikk med seg poeng forrige helg, var det mange som håpet at også Napoli – som ligger seks poeng foran Inter – skulle ryke på et tap mot formsterke Roma. Slik gikk det ikke. Nå er håpet at de lyseblå fra sør skal gå på et par smeller mer enn de blåsvarte fra Milano.

Poengjakten fortsetter senere i dag mot Cagliari. Det Sardinia-baserte laget er ikke i god form, og har bare én seier på de siste seks kampene, men skal likevel ikke tas lett på. Det motsatte oppgjøret, da Frank de Boer fortsatt var trener, endte nemlig i Cagliari-seier. En seier vil være veldig viktig for å unngå å forbli bak Atalanta, Lazio og Milan.
Brozovic og Joao Mario har slitt med skader i forkant av kampen. Førstnevnte rekker ikke kampen, mens Joao Mario er med, men henvises trolig til benken fra start. Miranda er tilbake, og danner trolig midtforsvaret med Medel.
For Cagliari ser det litt verre ut. Melchiorri, Colombo, Ceppitelli og Farago er ute med skade, og rekker ikke kampen. I troppen finner vi dog Inter-eide Senna Miangue.
Lagene har møttes 74 ganger tidligere i Serie A. 33 ganger har Inter vunnet, 13 ganger har Cagliari vunnet, mens hele det hele 27 ganger har endt i poengdeling.
I Serie A er det ingen spillere som har vært direkte involvert i flere mål enn Mauro Icardis 24, mens Perisic ennå ikke har gått seks runder på rad uten å score.
Cagliari er det laget som har sluppet motstanderlaget til flest forsøk på mål i hele Serie A, og må dermed være ekstra obs på Icardi, som har scoret på sine to siste turer til Sardinia, samt Perisic – som nå har gått fem runder uten mål.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ansaldi, Medel, Sainsbury, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo
Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Kondogbia, Banega
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa, Pinamonti

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Medel – Miranda – Ansaldi
Gagliardini – Kondogbia
Candreva – Banega – Perisic
Icardi
Gabriel
Isla – Pisacane – Bruno Alves – Murru
Dessena – Barella – Ionita
Joao Pedro
Sau – Borriello
Kampen starter 15:00, og sendes på viaplay.no.

Kilde og bilde: inter.it