Før kampen: Bologna – Inter

I utgangspunktet skal Bologna være grei skuring, men skader og suspensjoner gjør at Inter må klare seg uten flere sentrale spillere. Attpåtil er dette en kamp Inter ikke har råd å tape ettersom Roma venter neste helg.

Brozovic er skadet, Icardi soner fortsatt suspensjon etter kampen mot Juventus, mens Kondogbia må sone etter sitt gule kort forrige helg. Heldigvis er de to sistnevnte garantert klar igjen mot Roma.
På den andre siden er Perisic er tilbake i troppen. Det gjør at man trolig fortsetter med tremannsforsvar, til tross for at det bare er tre midtbanespillere med i troppen.
Inter har vunnet åtte av de siste ni kampene i Serie A, og holdt nullen i seks av dem.
Bologna har på sin side tre strake tap i bagasjen, og en målforskjell på illeluktende 2-11. Det hjelper heller ikke på at Mattia Destro, som scoret i det motsatte oppgjøret, er ute med skade. Det gjelder også Maietta, Gastaldello og Okwonkwo.
Bologna og Inter har møttes 139 ganger tidligere i Serie A. 66 seire, 34 uavgjort og 39 tap er fasit så langt. På de siste ti kampene lagene har spilt mot hverandre på Stadio Renato Dall’Ara har Bologna bare skrapet sammen to poeng.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ansaldi, Medel, Sainsbury, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo
Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Banega
Angrep: Palacio, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa, Pinamonti

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Murillo – Medel – Miranda
Candreva – Gagliardini – Joao Mario – D’Ambrosio
Eder – Perisic
Palacio
Mirante
Krafth – Oikonomou – Torosidis – Masina
Nagy – Pulgar – Dzemaili
Verdi – Petkovic – Krejci
Kampen starter 12:30, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no.

Kilde og bilde: inter.it