Før kampen: Inter – Genoa

Inter har vunnet seks kamper på rad i Serie A, men med Barcelona i tankene varsles det nå at halve laget skal byttes ut etter seieren over Lazio.

Genoa har scoret like mange mål som Inter ti kamper uti sesongen, men der Inter kun har Napoli og Juventus foran seg på tabellen, ligger havnebylaget på 11. plass. Grunnen til det er forsvaret. Spallettis lag har sluppet inn færrest mål av samtlige lag i Serie A. Kun bunnlagene Empoli, Frosinone og Chievo, som til sammen har vunnet fattige to av 31 kamper denne sesongen, har plukket flere baller ut av eget nett enn Genoa.
De som følger ekstra nøye med kjenner igjen Andrei Radu i Genoas mål. Rumeneren har nemlig flere år i Inter yngresavdeling bak seg, før han i sommer ble solgt for ni millioner euro. Radu er kun 21 år gammel, men har gjort seg bemerket med godt spill allerede, sist mot AC Milan i midtuka. Heldigvis blir det sagt at Inter har tilbakekjøpsklausul.
Radu er ikke den eneste med historie fra Inter som trolig starter på Giuseppe Meazza for Genoa. Daniel Bessa, som rundt 2012 ble sett på som det største talentet fra Inters juniorlag og som sørget for uavgjort mot Juventus for et par uker siden, ventes også å starte. I tillegg har de med seg Lisandro Lopez og en ikke helt ukjent Goran Pandev. Og ikke nok med det; Ivan Juric, deres hovedtrener, var assisenttrener i Inter under Gasperinis korte ledelse.
Genoa må klare seg uten Spolli, Marchetti og Favilli.
Nainggolan er med i troppen, noe som betyr at Inter ikke har en eneste skadd spiller. Men det betyr ikke nødvendigvis at Inter kommer til å starte med sine beste spillere. Skal vi tro italienske medier, kommer seks av ti utespillere fra Lazio-kampen til å bli byttet.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar:2 Vrsaljko, 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane:5 Gagliardini, 11 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 11 Keita Balde, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – De Vrij – Skriniar – Dalbert
Gagliardini – Brozovic
Candreva – Joao Mario – Perisic
Lautaro
Radu
Biraschi – Romero – Zukanovic
Pereira – Romulo – Sandro – Bessa – Lazovic
Piatek – Kouamé
Kampen starter 15:00, og sendes på Strive.
Kilde og bilde: inter.it