Før kampen: Inter – Barcelona

Forrige oppgjør mot Barcelona er eneste kampen siden 15. september Inter ikke har gått seirende ut av. I kveld gir man det et nytt forsøk under flomlys i et fullsatt stadion.

Inter har spilt ti kamper siden tapet mot Parma i midten av september. Av de ti kampene har man vunnet ni. Det er derfor en hevngjerrig gjeng med høy selvtillit som kommer til å entre banen i kveld, i det man tar imot det som kanskje er den tøffeste motstanderen som er å oppdrive.
Barcelona holdt på å rote det til borte mot Rayo Vallecano i helgen, men to sene mål snudde kampen for bortelaget. Dermed fortsetter den gode formen for laget fra Catalonia. Valverdes menn står med 6-1-0 de siste syv kampene. Det er kanskje som forventet fra et sånt lag, men ser man på lagene de har møtt, får man et inntrykk av hvilken formidabel oppgave som venter i kveld. På de syv kampene har Barcelona blant annet møtt Tottenham, Valencia, Sevilla, Inter og Real Madrid, hvor det kun er Valencia som har klart å få med seg poeng.
På skadefronten er Umtiti fortsatt skadet. Messi er i troppen og har blitt med laget til Milano, men italienske medier føler seg sikre på at argentineren begynner kampen på benken. De tror også at Valverde bortimot vil sende utpå de samme elleve som startet mot Inter på Camp Nou.
Hos Inter er det meldt fire endringer fra 2-0-tapet på Camp Nou. Den viktigste forskjellen er at Nainggolan har blitt friskmeldt, men det er også av betydning at Vrsaljko, Politano og De Vrij mest sannsynlig finner plass i startoppstillingen. Skal vi tro italienske medier tar de plassene til henholdsvis Borja Valero, D’Ambrosio, Candreva og Miranda.
Det betyr at Spalletti sender utpå den XI-en mange ser på som Inters beste. Icardi, Nainggolan, Asamoah, Vrsaljko og Vecino ble i tillegg hvilt mot Genoa – i dag er det få unnskyldninger som vanker.
Inter har en helt frisk tropp med ingen skadefravær, men grunnet FFP-restriksjoner har ikke Joao Mario, Dalbert og Gagliardini mulighet til å være med.
Inter har tjent inn 5,8 millioner euro i billettinntekter til denne kampen, noe som er rekord for en italiensk klubb.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar:2 Vrsaljko, 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 23 Miranda, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane:11 Vecino, 14 Nainggolan, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 11 Keita Balde, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Vrsaljko – De Vrij – Skriniar – Asamoah
Vecino – Brozovic
Politano – Nainggolan – Perisic
Icardi
Ter Stegen
S. Roberto – Piqué – Lenglet – Jordi Alba
Rakitic – Busquets – Arthur
Dembélé – Suarez – Coutinho
Kampen starter 21:00, og sendes på Viasport 2, Viasport Ultra HD og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it