Før kampen: Inter – Genoa

Gullet ble vårt. Så forsvant Conte, Hakimi og Lukaku. Erstatterne ble Inzaghi, Dumfries og Dzeko. I dag starter kampen for å forsvare gullet.

Det var gitt at Inter måtte ofre noen spillere i sommer for å overleve økonomisk, men det var få som forutså at det skulle bli så tungt. Mest sannsynlig er ikke Inter ferdighandlet, men når sesongen sparker i gang, er Inter godt over en halvannen milliard på plussiden når det gjelder spilleroverganger. Det er i særklasse mest i Europa.

På andreplass er Real Madrid. Etter salgene av Ødegaard og Varane mangler de likevel mer enn det dobbelte for å komme opp på Inters nivå. På tredjeplass er Borussia Dortmund, som har en balanse på rundt en tredjedel av Inter.

Likevel er det forventet at de regjerende mesterne slår godt fra seg også denne sesongen. Bookmakerne har bare Juventus foran som favoritter.

Til kveldens kamp må Inzaghi klare seg uten Alexis Sanchez, Lautaro, Gagliardini og naturligvis Eriksen. Det betyr at Inzaghi trolig fortsetter med de akkurat samme elleve som startet mot Dynamo Kiev.

Hos Genoa mangler Bani, Behrami og Cassata. Ellers er det verdt å merke seg at stoppertalentet Vanheusden trolig starter for dagens gjester. Belgieren er på utlån fra Inter.

Beklageligvis har ikke TV-rettighetene blitt solgt i Norge ennå, men håpet er at det kommer på plass før neste helg eller innen landslagspausen er omme.

Mer gledelig er det at publikum har lov å dra på kamp igjen, selv om det kun er lov å fylle opp halve stadion.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Skriniar – De Vrij – Bastoni
Darmian – Barella – Brozovic  – Calhanoglu – Perisic
Sensi
Dzeko

Sirigu
Vanheusden – Biraschi – Criscito
Sabelli – Sturaro – Badelj – Hernani – Cambiaso
Pandev – Bianchi

Kampen starter 18:30.