Før kampen: Inter–Catania

Walter Samuel

Den siste uken har mildt sagt vært turbulent for Erick Thohir og Fredy Guarin. En avtale med Juventus, hvor bl.a. Mirko Vucinic skulle gå andre veien med et tillegg på 1,5 millioner euro, så lenge ut til å gå i boks. Så kom Curva Nord på banen. De høye herrer i supportergruppen tok ansvar, og sendte Thohir et svært aggressivt brev, hvor de fortalte at en slik handel overhodet ikke ville bli akseptert av fansen. De krevde også sportsdirektør Marco Brancas avgang.

Dette brevet var sannsynligvis grunnen til at Erick Thohir i tolvte time valgte å avblåse hele avtalen, noe som førte til at Guarin fortsatt er i Inter, og forholdet til Juventus er surere enn på lang tid.

Under forhandlingene presset Fredy Guarin kraftig for en overgang til Torino-klubben, og har nok ødelagt sitt forhold til Inter-fansen for alltid. Siste nytt er at Napoli er interesserte, men skulle han måtte bli i Inter et halvt år til, blir en kun en enorm utgiftspost. Han nekter for øvrig å trene, noe som er grunnen til at han neppe blir med mot Catania.

Nå til Catania. På Inters seks siste oppgjør mot sicilianerne, har kun ett av dem endt med tap. Catania er også for øyeblikket tabelljumbo, så dette bør være en ypperlig mulighet for Mazzarri til å eksprimentere litt i angrep. Mazzarri har de siste ukene fått en del kritikk for å ikke tørre å være offensiv nok i avgjørende situasjoner, og mange håper og forventer at vi i minst én omgang for se et Inter med både trequartista og to spisser. I Fredy Guarins fravær er det også duket for Kovacic-show de neste ukene. Forza!

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito

Bilder: inter.it