Turbulente tider

Selv ikke mot lilleputt Catania skulle Inter klare å ta alle poengene. Kampen ble preget av et offensivt Inter, men på siste tredjedel stemte lite. Selv om hjemmelaget var dominerende både i form av ballbesittelse og sjanseskaping, ville ikke ballen seg i mål. Inter spilte enkelt å greit ikke som et lag, og det virket som enkeltmannsprestasjoner er det som skal til om Inter skal begynne i vinne kamper. Noe vi ikke har spillermateriale til.

Esteban Cambiasso

Inter startet med følgende ellever:

Handanovic
Campagnaro-Rolando-Juan
Jonathan-Kuzmanovic-Cambiasso-Nagatomo
Alvarez-Palacio
Milito

Som man ser, startet Mazzarri med en mer offensiv oppstilling enn han vanligvis pleier, men så er det dette med Kuzmanovic da. Mannen Walter Mazzarri av en eller anne grunn foretrekker foran Mateo Kovacic. Hva han ser i serberen er spørsmålet svært mange Interisti stiller seg om dagen.

I tillegg er heller ikke Campagnaro tilbake i den formen han var før skaden, og gjør flere enkle, uvanlige feil. Eneste Inter-spiller som for godkjent etter dagens fadese er Juan Jesus. Brasilianeren har spilt veldig godt de siste ukene, og det er tydelig at dette er en gutt som er lysten på å spille VM til sommeren.

Walter Mazzarri

Inter 0-0 Catania

Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 35 Rolando, 5 Juan Jesus (Botta 81); 2 Jonathan, 17 Kuzmanovic (Kovacic 46), 19 Cambiasso (Taider 61), 55 Nagatomo; 11 Alvarez, 8 Palacio; 22 Milito

Catania: 1 Frison; 2 Peruzzi (Almiron 74), 5 Rolin, 6 Legrottaglie, 9 Bergessio, 10 Lodi, 11 Leto (Castro 70), 13 Izco, 14 Bellusci (Gyomber 67), 15 Rinaudo, 34 Biraghi

Dommer: Andrea De Marco, Chiavari

Gule kort: Rinaudo 22, Kuzmanovic 37, Legrottaglie 75

Bilder: inter.it