– Inter står for integritet og ærlighet

«Inter har alltid stått for integritet og ærlighet, og vi skal opprettholde og fortsette med den tradisjonen.»

Klubben har fått store oppslag i avisene de siste dagene, hvor sakens kjerne var at Inter ville bytte Fredy Guarin mot Mirko Vucinic og en slump med penger. Men store reaksjoner, fra blant annet Curva Nord, gjorde at avtalen til slutt ble brutt.

Nå sier presidenten at Inter gjennom sin lange og fargerike historie alltid har stått for integritet og ærlighet, og at de nå skal jobbe hardt med å opprettholde og fortsette denne tradisjonen.

«Nå i overgangsvinduet har Inter vært involvert i mange private forhandlinger for å forbedre klubben vår både på og utenfor banen. Disse forhandlingene har vært private, og har blitt gjennomført på en profesjonell måte, nettopp fordi offentlige avisoppslag og kommentarer er skadelig for forhandlingene før de faktisk er ferdigforhandlet.»

«Uansett hva jeg gjør, gjør jeg det fordi jeg tror det er en kjerne med prinsipper for suksess, inkludert det å jobbe hardt, være ærlig og å kunne være til å stole på. Jeg er forpliktet til å virkeliggjøre disse prinsippene med Inter, og presse klubben mot å oppnå sitt toppnivå.»

«Som president for Inter er det mitt ansvar å evaluere resultatene av personellet vårt og utfordre meg selv og hele vår klubb til å utmerke administrasjonen, spillerne og de ansatte. Jeg kan ikke tillate noen utenfor vår organisasjon å offentlig kritisere våre interne prosesser, og jeg vil forsvare det vi står for med alt jeg har.»

«I Inter har vi alltid handlet med ansvar og i god tro, og vi vil fortsette å ta avgjørelser som er til det beste for klubben både nå og i tiden som kommer.»

Kilde: inter.it