Før kampen: Inter – Atalanta

Ikke mange hadde tro på Atalanta før sesongen, men i det det bare gjenstår 11 kamper av årets sesong, ligger Bergamo-laget bare fem poeng bak Napoli og poenget foran Inter. Det betyr at det ligger an til en hard kamp på Giuseppe Meazza, hvor det er ventet rundt 60 000 tilskuere.

Som tabellposisjonen anslår, er Atalanta inne i en veldig god periode. På de siste ti kampene i Serie A står dem med åtte seire, to uavgjort og bare ett tap. Det inkluderer en meget sterk 2-0-seier over Napoli på bortebane.
Heldigvis for Inter er forsvarsspiller Masiello ute med suspensjon. Migliaccio, Drame og Pesic er heller ikke med grunnet skade.
Inter hadde som nevnt en sterk kamp mot Cagliari forrige helg, og går inn i denne kampen uten noen skader eller suspensjoner. Det betyr at det blir en hard kamp om plassene, men for øyeblikket virker Murillo for Ansaldi å være eneste endringen Pioli foretar seg. Det betyr fornyet tillit til Banega.
112 ganger har Inter og Atalanta møttes i Serie A. 60 seire, 28 uavgjort og 23 tap er fasit så langt. Giuseppe Meazza er den banen Atalanta har lidd flest nederlag på gjennom historien, men Gasperinis menn kommer på besøk med ligaens tredje beste forsvar.
Inter fylte nylig 109 år, og vil i den anledning spille med eget merke på drakten for å feire. I tillegg vil ManpowerGroup dele ut flagg til folk på stadion for å markere anledningen.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ansaldi, Medel, Sainsbury, Santon, Murillo,Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo
Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Kondogbia, Banega, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Murillo – Medel – Miranda – D’Ambrosio
Gagliardini – Kondogbia
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi
Berisha
Toloi – Caldara – Zukanovic
Conti – Kessie – Freuler – Spinazzola
Kurtic
Gomez – Petagna
Kampen starter 15:00, og sendes på viaplay.no og Viasat Sport.

Kilde og bilde: inter.it